Hvorfor vælge hånd skrabet trægulv?

November 27

Hvis du overvejer at installere nye gulve i dit hjem eller kontor, er hårdttræ gulvbelægning et populært valg. Mens der er mange sorter af trægulve og trægulve laminatgulv, foretrækker mange mennesker alderen udseendet af hånd-skrabet trægulve.

Hvad er hånd-skrabning?

Som navnet antyder, er hånd skrabet trægulve lavet i hånden af en håndværker bruger en række værktøjer og teknikker til at opnå en alderen, nødstedte look. En hånd-skrabning teknik indebærer måling eller skrabe med et værktøj som en stålbørste til at bringe træets naturlige korn. Andre metoder indebærer brug af forskellige farver af pletten til at opnå en antik look, slibning gulv ujævnt for at skabe mønstre eller forlader synlig så mærker mellem eller på planker. Den dygtigste af hånd-skrabere kan gøre et nyt træ gulv synes at være hundredvis af år gamle, komplet med ormehuller og andre har normalt kun findes i den oprindelige træ gulve af gamle hjem.

Nogle virksomheder tilbyder gulve, som er skrabede af en maskine i stedet for i hånden, men disse gulve mister den tilpassede udseende fordi de mærker og pletter vil have et mønster i stedet for at være tilfældig.

Skræddersyede skønheds

Hvis du køber hånd skrabet hårdttræ gulvbelægning, kan du bestemme præcis hvordan nødstedte eller markerede dit gulv vil være, at oprette din egen brugerdefinerede look. Hvis du vil have det til at ligne træ har været i dit hus til et århundrede eller mere, kan du have slid mønstre slebet eller markeret i gulvet langs fælles rejse stier, som i gangene eller i nærheden af trapper. Med alle tilgængelige indstillinger, kan du være sikker på dit gulv vil være unikt tilpasset til dig og du vil ikke se de samme etage næste dør.

Holdbarhed

Fordi hånd skrabet gulve allerede har mærker, skrammer og bære mønstre i dem, nogle af stress for at købe trægulve er elimineret. Du vil ikke være nær så bekymret over et lille barn kaster legetøj, en rambunctious pet kører på det eller endda droppe en middagstallerken. Enhver yderligere markeringer, som du opretter gennem hverdagen vil blot tilføje flere tegn på gulvet, ikke skade eller ødelægge det.

Sådan køber du

Hånd-skrabning teknikker kan bruges på både trægulve og trægulve laminatgulv, så sørg for at bestemme, hvilken type der er bedst for klimaet hvor du bor, før du foretager dit køb. Flere gulvbelægning producenter tilbyder både løvtræ og hårdttræ laminatgulve hånd skrabet. Kan du starte med Armstrong og Shaw, der sælges i gulvbelægning gemmer landsomfattende. På grund af den ekstra tid og penge, det tager for at oprette smertelige og markeringer på disse etager, vil prisen per kvadratfod være højere end andre indstillinger, du vil se. Men tidløs, brugerdefinerede udseendet de bringe til ethvert rum gør dem værd de ekstra penge.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com