Hvorfor vælge økologisk gødning?

February 8

Hvorfor vælge økologisk gødning?

Organisk gødning der bruges i stedet for kommerciel eller syntetiske mærker at reducere mængden af skadelige kemikalier i produkter og give en kontinuerlig tilførsel af næringsstoffer til dyrkning af planter. Dette giver mad, der er sikrere og sundere for forbrugerne, og skaber et miljø fri for toksiner for planter, dyr og mennesker. Organisk gødning er en bæredygtig metode til gødskning. Ud over at producere sundere fødevarer, virker det også for at forbedre jordbunden, bygge en næringsrig base for havearbejde.

Funktion

Animalske og vegetabilske materialer, der forekommer naturligt i naturen giver makeup for organisk gødning. Næringsstoffer i organisk gødning er resultatet af naturlige processer udføres af svampe og andre jord bakterier med bistand fra insekter og regnorme. Denne opdeling skal foretages for at producere mange nødvendige vitaminer og mineraler er nødvendige at plante vækst. Denne opdeling er mest udbredt, når jord og vejret er varmt, der er også den voksende højsæson for vegetation — når ernæring er nødvendig mest.

Betydning

Kommercielle og syntetisk gødning giver en overflod af næringsstoffer på én gang, med de resterende vask off, tilføjer unødvendige kemikalier i jorden. Processen organisk gødning går igennem for at producere næringsstoffer gengiver en langsom frigivelse gødning let absorberes af planter. Langsom, konsekvent absorption af næringsstoffer bygger stærkere planteceller, etablering af generelt sundere planter, der er bedre rustet til at bekæmpe insekter og sygdom. Anvendelser af kommercielle og syntetisk gødning hurtigt virkende, producerer en plante med blade frodige i udseende. Hurtigt virkende gødning skal anvendes oftere end langsom frigivelse, og risikoen for brændende vegetation er øget.

Fordele

Organisk gødning hjælper jorden ved at reducere jord skorpedannelse og forbedre struktur, hvilket gør det nemmere at arbejde med, og det tilføjer permeabilitet, øge strømmen af fugt og ilt. Langsom frigivelse gødning giver afbalanceret ernæring over kommercielle og syntetisk kunstgødning, resulterer i producere højere indhold af vitaminer og mineraler. Derudover med langsom frigivelse gødning let absorberes, kan mindre afstrømning forventes. Næringsstoffer ikke absorberede fortsætte med at forbedre jorden. Gartnere beskæftiger sig med "grønne havearbejde" kan slappe af, vel vidende, organisk gødning er også bæredygtig.

Overvejelser

Vælge organisk gødning over kommercielle gødning er en metode til konventionelle landbrug der forbedrer kvaliteten af jord, og reducerer kemiske forurening af jord og vandløb og samtidig producere sundere planter. En nylig undersøgelse på det økologiske område foretaget af Washington State University og økologisk Center viste, at landbrug ved hjælp af organiske pesticider og organisk gødning ikke blot forbedrer jordkvalitet men den ernæringsmæssige kvalitet af frugt og grøntsager og smagen af høstet frugt. Økologisk dyrkede tomater var i denne samme undersøgelse, viser sig at have højere niveauer af plante metabolitter eller antioxidanter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com