Hvorfor vælger cedertræ barkflis?

December 22

Hvorfor vælger cedertræ barkflis?

Gartnere har længe været klar over fordelene ved bioklip planter, og der er en bred vifte af dækningsmateriale at vælge imellem. Dækningsmateriale kommer i to grundlæggende kategorier, uorganiske og organiske. Småsten og grus er de mest almindelige uorganiske dækningsmateriale. Økologiske muligheder spænder fra lidt eksotiske kokos skallerne til den fælles cedertræ. Hver gartner hævder en favorit, og der er nogle gode grunde til at vælge cedertræ barkflis.

Fordele af cedertræ barkflis

Cedertræ bark producerer en trævlet barkflis, som beskytter jordbunden og holder længere end hårdttræ dækningsmateriale. Overfladestruktur på cedertræ barkflis skaber et fast underlag, der ikke vil vaske så nemt, som gør nogle andre dækningsmateriale. Overfladestruktur forhindrer ukrudt ved at producere en solid, lys-eksklusive dækning og afskrækker snegle. Det ikke forsure jord og bryder ned i kompost, som gavner jorden.

Effekten af cedertræ barkflis på planter

Ægte cedertræer (cedrus) afgiver et kemikalie, der afskrækker fra andre planter fra spire i umiddelbar nærhed og dermed giver regenerering af deres egne afkom en fordel. Nogle gartnere frygter at cedertræ barkflis vil forhindre spiring af frø, men test har vist, er der ingen fytotoksicitet i vand fra jorden cedertræ og ingen negativ effekt på anlægget spireevne eller vækst. Østlige og vestlige rød cedars indeholder ikke de fytotoksiske kemiske. De fleste dækningsmateriale, herunder cedar, ophøje jord pH niveauer.

Insekt afskrækkende

Cedars insekt-afskrække evne kommer handy i hvilken som helst landskab. Ligesom cedar-foret kister afskrække insekter som natsværmere og Sølvfisk fra skadeligt indhold, tilbyder cedertræ barkflis en linje i forsvaret mellem planter og besværlige insekter, som de argentinske ant.

Årstidens jorddækning med cedertræ

Cedertræ bark gør en fremragende vinter eller regntiden barkflis som sin trævlet struktur betyder det mats og er mindre tilbøjelige til at glide eller vaskes af senge. Det hjælper også med at bevare fugten i de tørre måneder, at mindske behovet for vanding.For de bedste resultater i vinter, sprede cedertræ barkflis 4 til 5 inches dyb. I foråret, kan du forsigtigt fjerne den fra senge at tillade planter at dukke op og jord til varme.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com