Hvorfor vil ikke min Central Air få koldt?

November 24

Hvorfor vil ikke min Central Air få koldt?

Der er megen mening i at have luksus at aircondition hvis klimaanlægget ikke vil køle hjemmet. Hvis luften ikke kommer kold, kunne der være en af flere problemer med den centrale klimaanlæg Start ved at kontrollere de enkle ting, du hurtigt kan lave på dit eget før du kalder en reparation tekniker. Holde arbejder din vej ned gennem listen af muligheder, indtil du forhåbentlig lander på løsningen.

Termostat indstilling

Start med at tjekke de grundlæggende indstillinger af din termostat. I nogle tilfælde en switch kan have været stødte tilfældigvis mens justering systemet eller en skulder børstet bare dial, at slå det fra.

Se hvis temperaturen er indstillet til et niveau, der giver mulighed for hjemmet til at blive koldt. Hvis rumtemperaturen er allerede lavere end indstillingen, cool klimaanlægget ikke hjem. Slå det ned til en lavere temperatur til at prøve det af. Sørg også for, at kontakten er indstillet til "cool" i stedet for "varme", "fan" eller "off." Den forkerte indstilling kunne gøre det blæse luft, der er varmt eller stuetemperatur eller slet ikke.

Registre åben

Hvis du kan høre dit system kører normalt, men tror ikke, Parlamentet er køling korrekt, kunne det være noget så simpelt som lukkede registre. Registrene er ventilationskanaler hvor luften fra central varme og luft systemet ind i huset. Disse er bygget med afspærring afbrydere eller justeringsanordninger til at hjælpe dig med at regulere retning og mængden af luft, der kommer fra systemet.

Hvis du har centrale registre i lukket position, vil værelserne ikke køle ordentligt. Check disse sikre ventilationen er helt åben.

Filtre

Over en relativt kort periode, vil et klimaanlæg suge nok støv og snavs i indtag at gøre filteret ganske beskidte. Hvis filteret bliver så beskidt det er træsko måde for cirkulerende luft for at komme ind i systemet, det vil forhindre korrekt afkøling. Ændre dine filtre regelmæssigt for at undgå problemet effektivitet. Meget snavset filtre kunne endda forårsage overophedning og alvorligt skade enheden.

Fans

Din centrale klimaanlæg har generelt to fans. Finde ud af, hvis begge kører. Der vil være en fan på den eksterne enhed og en indvendig i de fleste systemer. Hvis ekstern kompressor fan ikke kører, kan det medføre en overophedning problem, der vil forårsage utilstrækkelige køling.

Hvis indendørs luft handleren fan ikke kører, vil det også medføre manglende af kølig luft. Check magten skifter på både enheder og de tilknyttede afbrydere for at sikre, at systemet drives korrekt, bemærker Inspectapedia hjemmeside.

Kølemiddel

Hvis din air conditioner ikke afkøling ordentligt, der er en chance du har en kølemiddel lækage eller det har alle været anvendt af systemet. Dette vil kræve en Freon genoplade, som sandsynligvis skal gøres af en reparatør. Ringe til en VVS-tekniker til at komme og afprøve kølemiddel niveau og check for utætheder. Han kan genoplade systemet, løse eventuelle lækager og have luft kulden igen på ingen tid.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com