Hvorfor vil ikke min Featherlite ukrudt æder Spin?

April 21

Dit ukrudt æder Featherlite opererer med en enkelt-stemplet, gas-drevne motor. Stemplet tillægger krumtapakslen, som igen forbinder med svinghjul. Når krumtapakslen og svinghjul spin engagere de drivakslen inde drevet tube, aktiveres som derefter gearkassen og skærehovedet. Mange problemer, såsom en fastsiddende hoved, kan forårsage dit ukrudt æder at stoppe spinning.

Fastsiddende hoved

Lange, tykke ukrudt har en tendens til at ombrydes sig omkring spolen, hovedet, og kan endda få inde i gearkassen. Hvis disse ukrudt ikke er ryddet øjeblikkeligt, kan de tilstoppe spinning hoved, stoppe den i dens spor. Check for ukrudt og græsser, hver gang du erstatte linjen trimmer og efter du skære ned de tykke patches. Du kan rydde syltetøj med fingrene, men lejlighedsvis de kan få pakket så stramt du skal bruge en kniv til at skære dem fri.

Funktionssvigt gearkasse

Gearkasse på enden af akslen, har mens ikke motoriseret, flere Inter arbejder gear, der giver mulighed for hoved spin. Disse redskaber kan får fastklemte af snavs og selv små sten, som vil forårsage de plastik redskaber til at bryde. Hvis du har mistanke om dit problem ligger i gearkassen, frakoble det fra akslen og demontere den. Kigge efter tegn på kraftig slitage og korrekt forbindelse gearkassen til drivakslen.

Brudt drivaksel

Inde i drev røret, en drivaksel spins rundt og overførsler motoreffekt skærehovedet. Røret kan få bøjet eller revnet, forårsager nok pres for at drivakslen stoppe spinning. Drivakslen har også brug for tilstrækkelig smøring til at reducere friktion mens du flytter. Når drev skakte få gamle, de mister deres smøring og stoppe spinding, som kræver en ny kardanakslen og endda en ny drive tube. Hvis du har mistanke om drivakslen, træk den ud af røret og inspicere for revner eller bøjninger og korrekt smøre den. En afbrudt speederen kabel, som sidder på det bageste håndtag på drev røret, kan også forårsage tab af kraftoverførsel fra motoren til hovedet.

Svinghjul eller krumtapakslen problemer

Hvis starter rebet ikke spin og motoren ikke vil crank, have du sandsynligvis et problem i svinghjul eller krumtapakslen. Svinghjul kammerater med krumtapakslen stub gennem en del kaldes en nøgle. Hvis du slipper eller fejlhåndtere trimmeren, kan du bøje nøglen så svinghjul ikke længere ture på krumtapakslen. Når dette sker intet vil bevæge sig på motoren. Krumtapakslen, hvis det er blevet beslaglagt op, vil ikke flytte op og ned i cylinderen og motoren dybest set er skudt. Når dette sker selv, vil du ikke kunne trække rebet. Intet vil bevæge sig, og du vil ikke få motoren startet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com