Hvorfor vil ikke min GE Spacemaker mikrobølgeovn varme?

May 15

GE Spacemaker er en ældre linje af over-the-range mikrobølgeovne. Den generelle Electric Company ikke længere fremstiller dette produkt, men du kan stadig købe ovn og udskiftning delene fra tredjepartsleverandører. Mikrobølgeovne bruge varme forårsaget af mikrobølgeovn til at tilberede din mad. Hvis din ovn ikke varme korrekt, foretager fejlfinding af problemer med det før du ringer til tjenesten.

Magnetron

Magnetron er den komponent, der er ansvarlig for oprettelse af mikrobølger. Hvis denne enhed ikke fungerer korrekt, vil ikke så din GE Spacemaker mikrobølgeovn varme ordentligt. Fylde en skål med 1 kop koldt vand, og Placer det i mikrobølgeovnen. Køre mikroovnen i to minutter ved højeste varme indstilling. Hvis vandet ikke er varmt, så er magnetron defekt. Hvis du ikke har den rette uddannelse, forsøg ikke at erstatte indvendige mikrobølgeovn komponenter. Din mikroovn kan chokere dig selv når det har unplugged. Kontakt en kvalificeret mikrobølgeovn tekniker.

Sikringer/kredsløb

Hvis dit hjem har to sikringer i stedet for en effektafbryder, se hvis enten af sikringer er brændt ud. Nogle gange kører din mikroovn selvom kun én sikring er i orden. Det kan ikke, men varme ordentligt eller overhovedet. Skifte ud nogen blæst sikringer. Tilslut mikrobølgeovnen til sit eget kredsløb. Hvis du ikke gør det, kan en anden appliance trække for meget strøm fra mikrobølgeovnen, får det til at fungere forkert.

Supplerende varme emner

Hvis din mikroovn lyder normalt, men ikke varme, kan du have et problem med kredsløb eller kredsløb. Hvis mikrobølgeovnen ikke varme, men gør en masse støj, har du et problem med enten højspændings kondensator eller magt diode. Disse er vanskelige og undertiden farlige reparationer for forbrugerne. Kontakt en kvalificeret tekniker kan hjælpe dig med dette spørgsmål.

Ingen strøm

Hvis din mikrobølgeovn er ikke kraftoverførsel op og varme, skal du kontrollere, at netledningen passer helt ind i stikkontakten. Nulstille circuit breaker, hvis udløst, og ændre ud blæst sikringer. Se, hvis døren er helt lukket, og fjerne elementer, forhindre døren i at lukke ordentligt. Ren døren pakninger, hvis de har snavs på dem, eller få nye pakninger, hvis installerede dem er revet eller meget slidt. Undersøge dør smæklås og slip knappen. Hvis nogen af disse komponenter er brudt, erstatte døren, da disse dele er vanskelige at reparere. Tjek den indre/termisk mikrobølgeovn sikring. Afmonterer mikroovn fra strømforsyningen, og fjerne de vigtigste boliger. Se hvis sikringen er sprunget. Hvis det er tilfældet, skal du kontakte en tekniker til at hjælpe dig med denne reparation.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com