Hvorfor vil ikke min Kenmore opvaskemaskine varme op?

May 24

Kenmore er et mærke af forbruger udstyr sælges af Sears, Roebuck og Co. Kenmore har specialiseret sig i hjem, vaskeri og køkken apparater, herunder indbyggede og bærbare opvaskemaskine. Generelt, disse opvaskemaskiner arbejde uden problemer, men du kan opleve mindre problemer, herunder din opvaskemaskine ikke varme op. Foretage fejlfinding af og reparere disse problemer for at undgå gebyrer og reparere ventetider.

Varmeelement

Varmelegemet i opvaskemaskinen Kenmore er ansvarlig for varme op både vandet og luften under tørring cyklus. Hvis denne komponent ikke er i orden, vandet bliver for koldt, og den tørring cyklus vil ikke starte. Afbryd din Kenmore opvaskemaskine fra stikkontakten og undersøge elementet. Teste elementet med et ohmmeter. Hvis du ikke kan se en læsning, elementet ikke fungerer korrekt. Inspicere element for brud eller korrosion. Bestil en nye del fra en autoriseret Kenmore dele forhandler.

Fan/vand temperatur

Tørring ventilatoren er ansvarlig for cirkulerende luft omkring retterne. Ventilatoren er beliggende i de vigtigste indkapsling. Fjern opvaskemaskinen fra strømkilden og kontrollere fan. Rengøre det hvis det er snavset. Hvis nogen del af ventilatoren er brudt, eller hvis motoren ikke er i orden, bestille en ny fra en Kenmore dele forhandler. Bestemme, hvis vandtemperaturen er varmt nok. Test vandet ved at køre køkkenarmatur i cirka to minutter, eller indtil vandet er ved sin hotteste temperatur. Stick en vandtæt termometer under vandet. Hvis det er under 120 grader Fahrenheit, øge vandtemperatur på din vandvarmer.

Termostat

Termostat regulerer vand og tørring temperaturer i opvaskemaskinen Kenmore. Teste termostaten ved at køre din opvaskemaskine på en kort cyklus på den højeste temperatur muligt. Lad cyklen køre i et par minutter derefter åbne døren for at se om vandet er varmt. Hvis ikke, skal du bestille en ny termostat.

Yderligere bekymringer

Brug altid en opvarmet tørring indstilling og ikke en lufttørre indstilling. Din opvaskemaskine kan ikke helt tørre retter lavet af plastik eller Teflon. Ikke overbelaste din opvaskemaskine som dette forhindrer luft cirkulerer omkring retterne. En skyl statsstøtte anvendes til at bistå tørringsprocessen. Hvis du har testet alle komponenterne og de arbejder korrekt, skal du muligvis et problem med control board. Afbryd din opvaskemaskine strømkilden og undersøge kontrol bord. Hvis en vilkårlig komponent vises udbrændt eller brudt, bestille en ny, da denne del er vanskelige at løse.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com