Hvorfor vil ikke min løvblæser Start?

July 13

En løvblæser opererer med en lille, intern forbrændingsmotor, som kun kræver tre grundlæggende ting til at starte og køre. Luften skal flytte ind og ud af motoren; brændstof skal flytte ind og ud af karburatoren; og gnisten skal skyde på det rigtige tidspunkt til at antænde brændstoffet. Hvis en af disse tre komponenter mangler, plejer Løvblæseren start.

Check Air havne

Luft bevæger sig ind i motoren via luftfilter, som hviler over karburatoren. Denne skum pad fjerner partikler, såsom støv, fra luften før det blander sig med brændstoffet. Hvis filteret er beskidt, luft vil stoppe flyder i, og motoren vil ikke starte. Vask filteret i sæbevand vand regelmæssigt, hver 10 til 15 timer, og udskifte det, når det ikke kan renses.

Luft bevæger sig ud af motoren via lydpotte, som sidder på den modsatte side fra karburatoren, udluftning varme gasser fra motor og operatør. En metal skærm indeni lydpotte forhindrer antændt gløder fra at flygte. Hvis den skærm, lydpotte og udstødning port blokeres med kulstof oprustning, vil ikke motoren starte. Rense alle disse pars, ved hjælp af en stålbørste.

Kontrollere brændstoftilførslen

Brændstof flytter fra tank, en slange og ind i karburatoren; derfra, brændstoffet blander med luft og flytter ind i cylinderen, mens overskydende brændstof udrensninger tilbage via en sekundær slange. Brændselskredsløbet pulser i gang med krumtaphuset, og hvis noget stopper brændstof levering fra cykling, motoren vil ikke starte. Ren brændstoftank og brændstof pickup dyser; erstatte begge gas slanger; og fjerne, adskille og rense karburatoren hvis motoren er mere end et par år gamle. Altid bruge frisk blandet blad blæser gas, og dumpe ud nogen brændstof før opbevaring maskinen i mere end 30 dage.

Check tændrør

Oxideret eller straffesparksfelt tændrør vil levere for svag for en gnist til at antænde brændstof i cylinderen. Tændrør skal udskiftes mindst en sæson, eller mere hyppigt, alt efter hvor meget du bruger Løvblæseren. Check med din operatør specifikationer for ordentlig tændrøret elektrode hul, og hvis motoren ikke vil starte, check dette hul med en gapping værktøj. Ren boot og ledning tilsluttet tændrøret, ved hjælp af en klud, og tjekke for løse forbindelser. En professionel bør løse andre problemer med gnist.

Mere alvorlige problemer

I nogle tilfælde, kan om fastsættelse af alle disse spørgsmål stadig ikke få motoren startet på din løvblæser. Kompression eller intern motor pres, er sandsynligvis ikke tilstrækkelig til at holde alle de bevægelige dele bevæger sig i sync med hinanden. Utætheder omkring krumtaphuset og stempel forårsage ofte de fleste kompression-relaterede spørgsmål, og ofte er vanskelige og dyre at reparere. Du skal have en professionel mekaniker til at inspicere og isolere disse komprimering-relaterede problemer.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com