Hvorfor vil ikke min Maytag Whirlpool vaskemaskine afløb?

February 9

Maytag Corporation blev en uafhængig virksomhed, indtil den Whirlpool Corporation købte den i 2006. Nu, Whirlpool sælger apparater under navnet Maytag. Maytag tilbyder både front - og top-loading vaskemaskiner. Et fælles problem med begge disse typer af vaskemaskiner er, at lejlighedsvis de ikke vil tømme ordentligt. Ofte kan du reparere dette problem uden nogen hjælp fra en Maytag-autoriseret reparation person.

Power/låg

Din højtryksrenser pumper ud vand i løbet af spin cyklus. Hvis spin-cyklus stopper midcycle, skal du kontrollere, at din er tændt. Hvis du oplever et strømsvigt, vente på din magt til at komme tilbage, og derefter genstarte cyklussen. Tjek dit hjem sikringer eller circuit breaker. Aktivere effektafbryderen tilbage på, hvis det er blevet udløst, og erstatte nogen blæst sikringer. Kontroller, at vaskemaskinen er sluttet til en levende stikkontakt. Test stikkontakten med et andet apparat. Hvis du har åbnet låget, fuldt lukke den. Din vaskemaskine vil ikke spin eller pumpe ud vand med åbent låg.

Træsko/Kinks

Din dræning slange og afløb er ansvarlig for at fjerne vandet udvist under spin cyklus. Hvis vand ikke er afløb, check dræning slange og afløb for træsko, og se, hvis en slange er snoet. Altid placere små elementer i en beklædningsgenstand taske til at holde disse elementer i at blive suget ind i dræning slange. Du mellem kurv og badekar, pumpen til at se hvis nogen elementer er fanget i disse områder.

Pumpe

Pumpen er ansvarlig for at presse vand ud af hullerne i karret. Hvis pumpen ikke fungerer ordentligt, indskrive nemlig vragrester fanget i pumpen sig selv. Undersøge pumpen, og se, om en komponent er brudt. Løbehjulet bryder almindeligt på denne del. Du skal erstatte hele pumpen, hvis lydtrykket er brudt. Kig på den pumpe remskive, som lægger på pumpen. Hvis det ikke frit bevæge sig, du har brug at få en ny remskive.

Yderligere spørgsmål

Dræning slangen skal passe ind i standrør, men ikke så stramt at vand ikke kan bevæge sig frit mellem de to komponenter. Løsne montering, hvis det er for stram. Kun tillade op til 4,5 tommer af slangen i standrør, og installere standrør højst 96 inches højere end gulvet. Har aldrig mere end 4 inches af dræning slangen i vaskemaskinen. Dette får vandet til at sifon tilbage i karret. Brug altid den korrekte spin hastighed til dit tøj. Hvis du bruger et spin hastighed, der er for langsom til dit tøj, bliver tøj vådere end normalt. Aldrig overbelaste din vaskemaskine, da det også påvirker spin hastighed. Jævnt distribuere tøj omkring omrører, og bruge den korrekte vaskemiddel til din vaskemaskine.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com