Hvorfor vil ikke min to-cyklus ukrudt æder Start?

March 24

Begyndende problemer på en to-cyklus ukrudt æder græsplæne trimmer spænder fra mindre til de alvorlige og liv-slutter. Så kan det være svært at vide hvad er lille, fixable problemer og vide, hvornår at skrotte ukrudt æder for dele. Forskellige problemer, selvfølgelig, vil åbenbart forskellige symptomer.

Gnist problemer

Ukrudt æder bruger et standard to-cyklus tændrør. Denne plug skal have den rigtige elektrode kløft for gnist til at fyre korrekt. Hvis elektroden er snavset eller korroderede og hullet er slukket, kan du ikke få en gnist til at springe. Tjek gnist og erstatte stikket, hvis du har mistanke om det for at være alt for beskidt eller forkert ringkerner.

HT bly ledning, der løber fra stikket tilbage til tændingen modul, kan også miste sin evne til at skubbe en gnist op til stikket. Løs eller korroderede forbindelser vil stoppe gnisten. En anden tråd, jordledning, løber fra tændingen modul til tændingskontakten. Denne tråd, vil hvis det er løs eller korroderede, tryk på metal og tidligt jorden kredsløbet. Check alle forbindelser og ledninger, der fører til og fra modulet.

Skaber problemer

Spolen inde i tændingen modul fungerer som en kondensator, som det bygger, ejer og brande højspænding gnist. Denne spole kan begynde at miste sin effektivitet over gentagne sæsoner og utallige starter. Du bliver nødt til at erstatte en dårlig eller gamle spole for at få den høje spænding, der udløser sparkplug. Svinghjul har også to magneter på dets ydre rand. Når disse magneter justere med modul arme, udløser de den magnetiske energi skulle rejse spolen i fyring anklagen. Hvis magneterne er beskidt, tæret eller forkert gapped, vil ikke stikket udvikle den elektricitet er nødvendig for at få stik til brand.

Brændstof levering

Brændstoffet går fra tank til karburatoren, ind i cylinderen og enhver sidesten brændstof bliver pumpet tilbage til tanken. Dette kredsløb skal være uhindret, så alle brændstof linjer, brændstof tank, brændstoffilter og karburatoren skal holdes rene. Brændstof urenheder og gamle, snavsede gas vil skabe en masse start problemer, som karburatoren vil kæmpe for at levere den præcise mængde brændstof til cylinder til forbrænding. Erstatte disse brændstof dele, bortset fra karburatoren på en regelmæssig basis.

Kompression problemer

Liv-slutter kompression problemer føre ofte til komplet motorfejl. Utætheder omkring området krumtaphuset og stempel vil medføre den nødvendige pres at falde for lavt til at pumpe brændstof i tanken. Når brændstoffet får lavt, motoren starter kører varmt og du kan forårsage din stempel til at beslaglægge i boringen. Ofte, disse interne motorproblemer er dyrt og besværligt at lave, så det kan koste mindre for at købe en ny trimmer end at fastsætte disse begyndende problemer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com