Hvorfor vil ikke min Toro plæneklipper Start?

December 18

En Toro plæneklipper, kræver som med alle forbrændingsmotorer, fire grundlæggende ting til at starte og køre. Gas leverer brændsel til forbrænding. Gnist giver spænding for antændelse. Luft giver gas til at forbrænde ordentligt, og komprimering holder alle bevægelige dele, flytte. Hvis nogen af disse elementer mangler, ikke vil græsslåmaskine starte.

Gas

Oftest, opstå problemer med en græsslåmaskine, herunder en Toro, når gamle eller dårlig gas blev enten brugt eller tilbage i tanken. Gas har kun en 30-dages holdbarhed; efter dette, vil det gå dårligt. Ved hjælp af dårlig gas inde i din Toro motor vil deponere klæbrig, klæbende indskud i brændstofsystemet. Dumpe ud nogen gamle gas stadig tilbage i tanken, i overensstemmelse med proceduren for passende bortskaffelse af brændsel. Skyl ud brændstoftank med friske gas, og krat det med en klud og pensel. Træk den gamle brændstoffilter og erstatte det; gøre det samme med brændstof linjer, hvis de er mere end to sæsoner gammel. Hvis brændstof problemer fortsætter, tage karburatoren en professionel for en grundig rengøring.

Gnist

Tændrøret giver den elektriske energi, bygget i motoren med en måde til at varetage denne energi ind i cylinderen. Som svinghjul spinder omkring krumtapakslen, hjælpe to magneter med at opbygge en afgift inden for modulet tænding coil. Når en tilstrækkelig spænding er nået, rejser anklagen gennem tænding ledninger og på tændrøret. Erstatte dine tændrør årligt eller oftere, hvis de får forurenet nemt. Tjek alle ledninger forbindelserne og tilstanden af ledningerne. Erstatte enhver løs eller beskadiget ledninger. Lad alle andre tænding reparationer til en professionel til at undgå elektriske stød.

Luft

Din Toro plæneklipper bruger luft i to separate måder. Det køler motoren og hjælper udluftningsanordning gasser væk, og det bringer også luft til karburatoren at blande med brændstof for bedre forbrænding. Hvis portene luft få blokeret, vil motoren kvæle og vil ikke starte eller køre. Vask skum elementet af luftfilter hver 10 timers drift. Børst området omkring karburatoren og omkring cylinder, herunder cylinderens finner. Rens lydpotte, og vaske gnist arrester skærmen hver 50 driftstimer.

Kompression

Forbrænding leverer den nødvendige vakuum pres skulle holde brændstof flyder, som igen holder stemplet bevæger sig og krumtaphuset spinning. Uden den rette tryk, motorens systemer vil lukke ned og vil ikke starte. Kompression problemer opstår når alt for meget luft kommer ind i den indre motor, eller når for meget pres bygger inde i motoren og kan ikke undslippe. Disse problemer opstår normalt som følge af defekte pakninger og tætninger. Kompression problemer vil har brug for en professionel til at diagnosticere og fix.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com