Hvorfor vil mit GE vaskemaskine Start vaskemaskine uden vand?

January 18

Hvorfor vil mit GE vaskemaskine Start vaskemaskine uden vand?

Du indlæse din GE vaskemaskine med tøjvask og tænde det kun for at opdage, at maskinen ikke er fylde med vand. Mens din første hældning kan være at kalde en vaskemaskine reparation tekniker, kan du holde ud. En række grunde kunne forklare hvorfor skive starter, men undlader at fylde med vand, og nogle af dem kræver bistand fra en uddannet tekniker til at korrigere. Forståelse mere om hvordan din vaskemaskine værker kan hjælpe dig med at foretage fejlfinding af problemet og nå frem til en løsning hurtigere.

Låget er ikke lukket

På visse GE skive modeller, skal du lægge låg for maskinen for at fylde med vand. Selv om motoren kan tænde og vaskemaskinen kan lyde som om det er i orden, vil ikke vaskemaskinen fyldes med vand, indtil du faktisk lukker låget. Luk låget og lytte til maskine til at starte, udfylde.

Defekt computerlågets skydeknap

Hvis låget er lukket og vandet stadig ikke flyde ind i maskinen, kunne have brudt computerlågets skydeknap. Computerlågets skydeknap er en sikkerhedsanordning, der er placeret på indersiden låg panel. Når lukket, låser det låget på plads for at forhindre dig i at åbne det mens vaskemaskinen er på. Flyt fingeren over computerlågets skydeknap, og lytte til en klikkende lyd. Erstatte parameteren, når ingen klikkende lyd.

Vand ikke er tilsluttet eller på

De fleste GE vaskemaskiner har to separate slanger: en for kolde og en anden til varmt vand på bagsiden af apparatet. Hver slange normalt har sin egen vandforsyning ventil, der gør det muligt for vandet at strømme gennem slangen når vaskemaskinen tændes. Sikre, at hver slange er sluttet korrekt til computeren og at hver enkelt ventil er tændt. En eller begge af ventilerne kan være mislykket, som kan forårsage maskine at begynde vask uden vand inde.

Dårlig Sensor

GE vaskemaskiner operere ved hjælp af sensorer, der er reguleret af maskinens kontrolpanel. Når du vælger vandets temperatur og vaske indstilling, advarer kontrolpanelet forskellige komponenter på maskinen til at udføre. Hvis en sensor inde i kontrolpanelet går dårligt, kan det indlede de forkerte kommandoer eller sende signaler i forkert rækkefølge. Som et resultat, kan vaskemaskinen begynde at vaske før maskinen fyldes med vand. Kontakt en vaskemaskine reparation tekniker til at teste Kontrolpanel sensorer for at sikre, at de er hver fungerer korrekt.

Defekte vand indsugningsventilen

Vand indsugningsventilen inde i vaskemaskinen, der tillader vand at fylde karret kan have mislykkedes. Når dette sker, vaskemaskinen kan advare vand indsugningsventilen at åbne, og efter en periode, begynder automatisk at køre, forudsat at vandet er fyldt karret. Kontakt en vaskemaskine reparation tekniker til at undersøge indsugningsventilen vand og ændre det ud med en ny, hvis det er fejlbehæftet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com