Hvorfor ville en Sprinkler hoved græde?

June 3

Sprinklere kræver konstant vandtryk kan fungere korrekt, men når Sprinklerne er slået fra, presset skulle stoppe med dem. Sommetider kan en defekt del i sprinkleranlægget forårsage nogle af dette opbygget vandtryk til at frigive. Resultatet af en pres lækage er en sprinkler hoved, der synes at græde. Denne lille strøm af vand kan ikke ligne en masse, men over tid det kan tilføje til en masse spildt vand og penge.

Diagnosticere problemet

En grædende sprinkler hoved vil udvise symptomer, der ingen andre sprinkler problem vil. For at afgøre, om hovedet sprinkler virkelig græder, køre sprinklerne i flere minutter, og derefter lukke dem ud på timeren. Se Sprinklere på forskellige positioner i plænen. Hvis vand fortsætter med at køre ud af lederne for mere end et minut, de grædende hoveder. Hvis den grædende stopper før et minut, resttryk i linjerne er simpelthen blødning ud og er en normal del af handlingen sprinkler.

Defekte ventiler

Hvis din sprinklere fortsætter med at lække vand et minut efter afspærring af sprinkleranlægget, er en defekt sprinkler ventil sandsynligvis skyld. I de fleste tilfælde, den membran, der holder vandet tilbage i de vigtigste linje når systemet er slukket har revet eller er slidte. Dette lille stykke tynd plastic strækker sig over indersiden af ventilen og skaber et vakuum, der holder vandet tilbage.

Defekte membran

En anden mindre almindelig årsag til gråd sprinklere er for magnetventil er defekt eller brændt ud. Magnetventilen er objektet sort eller grå, der lægger til toppen eller siden af ventilen. Når det aktiveres af sprinkler timeren, presser magnetventilen mod mellemgulvet til at frigive det tomrum, der holder vandet tilbage. Hvis magnetventilen er beskadiget, det kan ikke trække fuldt ud og vil forårsage sprinklerhoveder at græde vand.

Reparere en grædende Sprinkler

Om en grædende sprinkler er forårsaget af en defekt ventil eller magnetventil, kan enten blive erstattet med en ny enhed. Nogle modeller af sprinkler ventiler har udskiftning mellemgulvet kits, der er tilgængelige på hjem forbedring butikker. Disse kits indeholder en ny membran, der er installeret ved at skrue i bunden af ventilen, fjerne gamle mellemgulvet og installere et nyt. Magnetventiler kan også udskiftes ved at skrue den gamle enhed og skrue i en ny. Udskiftning magnetventiler skal matche rør gevind størrelse af den gamle enhed, så tager den defekte enhed til hardware butik for sammenligning.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com