Hvorfor ville min klimaanlægget lukke ned for tidligt?

November 19

Hvorfor ville min klimaanlægget lukke ned for tidligt?

Klimaanlægget enheder kan lukke uventet for en række forskellige årsager, herunder brugerfejl, et snavset filter, et system fryse og en høj temperaturindstilling. Du ønsker at lokalisere problemet hurtigst muligt at undgå at beskadige enheden.

Timer indstilling

Timer funktionen kan have slået din enhed, når du ikke var klar, hvis det blev sat ved et uheld. Timeren kan indstilles med fjernbetjeningen eller ved at trykke på knappen "Timer" på grænsefladen klimaanlægget. Efter "Timer"-knappen er trykket, indstille nogle enheder automatisk timeren for 30 minutter. Den angivne indstilling af timeren kan hæves ved hjælp af op-retningsbestemt knappen, hvilket øger turn-off tid af 30 minutter med hvert tryk. Nogle enheder kræver opfølgning "Timer" Tryk på en knap til at indstille timeren i bevægelse. Når timeren er aktiveret, slukker enheden automatisk på det angivne tidspunkt.

Høj termostat

Hvis klimaanlægget producerer kold luft og derefter stopper, men blæseren fortsætter med at køre, nået den ønskede rumtemperatur. Termostaten bestemmer hvor koldt værelse vil blive. Den angivne temperatur er synlige i displayet. Når enheden holder op med at blæse kold luft, kompressoren slukker, men blæseren fortsætter med at køre for at cirkulere luften i rummet. Kompressoren spark tilbage, når temperaturen stiger over den indstillede temperatur. At gøre kompressor ophold længere, dreje termostaten ned til et lavere nummer end stuetemperatur. For eksempel, hvis rumtemperaturen er 78 grader F. og du ønsker den kolde luft at fortsætte blæser, sænke termostaten til 74 grader F.

Frosne enhed

Når ventilatoren fejler hen til opstille men elementet køler er aktiveret, så enheden ICES-. Isen blokke elementet afkøling og forhindrer, at kold luft blæser ind i stuen. Det kan synes som om enheden er slukket, fordi blæseren vil have stoppet. Isen kunne have været det, der stoppede blæseren fra at dreje i første omgang! Du kan åbne den front gitter for at få blæseren, når enheden er slukket. Check for blokering som trash, en plasticpose eller noget andet, der måske har været suget i, som forhindrer ventilatoren drejning. Tillad enheden at tø før du starter op igen igen. Hvis ventilatoren fortsætter med at ikke slag, kan du med fordel kontakte en tekniker.

Snavset Filter

En meget snavset luftfilter kunne eventuelt lukke ned en air condition at forhindre indre skader. Når en air filter er snavset, er luften ude af stand til at cirkulere gennem enheden. Du kan slukke for enheden, fjerne filteret og rense det godt med sæbevand. Lad det tørre og sæt det tilbage i enheden. Tænd enheden tilbage.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com