Hvorfor Vinyl fliser er ikke stikker?

November 2

Hvorfor Vinyl fliser er ikke stikker?

Vinyl fliser er ofte valgt over sheet vinyl og anden gulvbelægning alternativer på grund af deres lethed af installation og alsidighed. Fordi de er tilgængelig både som en lim-down installation og med selvklæbende lim underlag og i en bred vifte af mønstre og farver, foretrækker mange boligejere vinyl fliser over sheet vinyl produkter, der er vanskeligt at installere. Dog mange gør det selv-husejere støder på problemer, når produkterne ikke at holde ordentligt efter installation.

Kvalitet

Inspicere kvaliteten af det produkt, der er blevet installeret. Mens mange vinyl fliser fremstilles af velrenommerede virksomheder, kan du have et produkt, der er blevet fremstillet under mindre end sterling kvalitetskontrol standarder, hvilket kan resultere i defekt underlag eller mindre end optimal limen spredes på en selvklæbende-backed produkt.

Undergulv

Utilstrækkelig undergulvet forberedelse er den største årsag til vinyl fliser ikke stikker korrekt. Substandard subflooring materiale, som luan krydsfiner, kan undlade at obligation ordentligt med lim; Installationsprogrammet muligvis ikke korrekt niveau gulvet. Ligeledes, hvis vinyl fliser har været lagt over en eksisterende vinyl gulvet, det oprindelige gulv kan ikke har været rengjort og prepped ordentligt før installation begyndte.

Selvklæbende

Bruger den forkerte lim. installere vinyl fliser kan resultere i løse fliser. Derudover skal sørges for at følge den klæbende producentens anvisninger vedrørende murske størrelse og anvendelse, tørring og hærdning gange. Check med vinyl flise producent for den korrekte lim for dit produkt.

Installation

Vinyl fliser kan undlade at holde fast på grund af andre installationsfejl. Kontroller, at flisen er normeret til nedenfor-grade installation, hvis problemet er din kælderetage. Vinyl fliser skal også blive rullet med en 100-lb. roller umiddelbart efter installationen til at fjerne alle luft lommer og korrekt forsegle selvklæbende; udeblivelse kan resultere i fliser ikke klæber ordentligt til gulvet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com