Hvorfor Whirlpool opvaskemaskine har en brændende lugt og ikke fyldes med vand?

January 25

Whirlpool opvaskemaskine kan købes i mange hjem detail, apparat og stormagasiner og kan også købes online. De kommer med mange forskellige muligheder, såsom en rolig motor, hastighed vask, desinficere vask, justerbar stativer, energibesparende funktioner, jorden sensorer og stor kapacitet bøtter. Hvis der opstår problemer med opvaskemaskine, såsom en brændende støj, eller hvis opvaskemaskinen ikke fyldes med vand, kan ejere kan vil overveje nogle forskellige årsager.

Ingen vandforsyning

Find vandforsyning ventil, normalt placeret bag opvaskemaskinen eller under vasken og sørg for, at vandhanen er tændt. Hvis opvaskemaskinen ikke er at få noget vand, men køres, kan overbelaste motoren, at skabe en brændende lugt og holde karret fra fyldning efter behov for at køre korrekt. Ordne vandslange samt at holde nogen kinks fra forhindrer vandet i at løbe efter behov.

Hårde genstande

Hvis en hård objekt er faldet ud af opvaskemaskine stativer eller kurve og i bunden af karret, skaber en forhindring, der muligvis en slibning støj og utilstrækkelig vand til at fylde opvaskemaskinen. Det kan også skabe en brændende lugt, hvis objektet er faldet i vinkelsliberen, filter eller vand ventilen i karret. Åbn opvaskemaskinen og trække ud af bunden rack til at inspicere bunden af karret omhyggeligt og fjerne eventuelle fremmedlegemer.

For meget beskyttelse Float

De fleste opvaskemaskiner har en overfill beskyttelse float på bunden af karret, som ligner en lille plastik kegle, der bevæger sig op og ned frit når korrekt placeret. Hvis flyderen får fast i position, kan det holde vand fra fylde opvaskemaskinen, at skabe en brændende lugt og skabe problemer. Trykke ned på flyderen at frigive det, hvis det sætter sig fast og sørg for, at det let kan flyttes.

Plast

Plastemner, der falder ned på varmeelementer i bunden af opvaskemaskinen og smelte kan oprette en brændende lugt og kan endda forhindre vandet fra fylde opvaskemaskinen korrekt. Slukke opvaskemaskinen og vente på enheden for at køle helt af. Brug en plastik spatel til at fjerne plastik fra varmelegemet og tørre væk eventuelle rester med en ren, fugtig klud. Kun vaske elementer, der er markeret "Opvaskemaskine sikker" for at forhindre elementer fra smeltende.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com