Hvorledes man kan levere en Fallout Shelter

May 23

En fallout shelter er en type værelse, som du skal være i stand til at leve på et øjebliks varsel. I tilfælde af katastrofe--naturlige eller menneskeskabte--din husly bør være fyldt med forsyninger nødvendigt at tillade dig at overleve indtil nødsituationen er overstået.

Instruktioner

•Work ud af, hvor længe du kan være i din fallout shelter. Dette bestemmer mængden og typen af forsyninger, du skal købe. Et ophold på to uger, for eksempel, vil kræve en masse mindre mad og andre varer end en af to år. Type af katastrofe du forbereder vil hjælpe med påvirke denne beslutning. For eksempel, hvis du planlægger at tage ly under en oversvømmelse eller orkan, vil en to-ugers levering af udstyr arbejde. Hvis du planlægger at tage ly fra en nuklear katastrofe, kan du dog kræve et ophold på måneder eller længere.

Forpakket dåse varer og andre nonperishable mad. Dette kan omfatte crackers, dåse grøntsager, korn og endda militær-stil rationer købt fra en militær levering butik. Du skal nok mad for hver person i ly.

•Purchase en førstehjælp kit og disaster relief kit. Du vil være afskåret fra verden for varigheden af dit ophold, så du skal være parat i tilfælde af skade. Hvis du tager ly fra en nuklear katastrofe, skal du også et nukleart nødsituation kit fra en militær-levering butik.

Forpakket vand på flaske. Hver person i ly bør drikke otte glas vand hver dag. Købe ekstra vand i tilfælde af at du ender med at søge ly for længere tid end forventet, eller at bruge til madlavning.

•Få en backup-generator. I forbindelse med naturkatastrofer, kan du nemt miste magten. Du vil også brug for sådanne anordninger som en varm tallerken, bærbare radio og lys.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com