Hvornår bør jeg Repot en Jade plante?

January 8

Hvornår bør jeg Repot en Jade plante?

Jade anlægget (Crassula ovata), også kendt som anlægget penge er en langlivede saftige, der kræver lys lys og moderat vanding. Jade stueplanter kan vokse op til 5 fod høje. En sund jade kan vokse i samme beholder for mange år og sjældent behov til repotted. Jade planter, der er lidt pot-bundet er mere tilbøjelige til at blomstre, især hvis der dyrkes i direkte solskin.

Hvornår skal Repot

Jade planter vokse udmærket i små Potter og behøver kun at repotted når rødderne optager mest plads inde i en container. Hvis alt vandet løber ud af din pot drænhul så snart det er anvendt, så er der ikke tilstrækkeligt jord tilbage til at fastholde vand. Hvis du har en lille jade plante vokser i en stor container, repot det til en mindre, da overskydende jord kan medføre vand-logging og root rot.

Ustabile planter

Jade planter kan udvikle en stor krone og blive top tunge og tilbøjelige til at vælte. Repot din jade plante i en lidt større potte eller en tunge ler eller terracotta container. Alternativt, opstille den nuværende pot i en større lerkrukke. Sørg for, at den ydre beholder har et drænhul at forhindre vand fra pooling inde og forårsager root rot.

Root Rot

Jade planter, der er blevet efterladt i vand-logget jord er tilbøjelige til at root og dæmme op for rot. Hvis du opdager bløde områder på de vigtigste stilk eller grene af din jade plante, tjekke sin jord. Hvis jorden er våd gennem, fjerne hele planten fra sin pulje og skrabe væk jord. Forlade anlægget med bare rødder i et skyggefuldt sted i mindst en uge at tørre ud. Cut off eventuelle bløde grene og rødder med en steril kniv før ompotning i knap fugtig pottemuld.

At vælge en Pot

Repot din jade plante i en pot én størrelse op fra sin nuværende container. Vælg tunge lerpotter for jade planter, da de er mere stabil og porøst, så våd jord tørre hurtigt. Bruge en jord-baserede kompost blandet med 33 procent sand eller grus for ekstra afløb. Undgå løs, tørv baseret kompost, da det kan give mealy fejl at angribe rødderne.

Alternativer til ompotning

Hvis din jade plante vokser allerede i en stor gryde eller du har ikke plads til en større beholder, kan du trimme en jade planterødder og returnere den til den nuværende pot. Omhyggeligt opsving anlægget og fjerne potten. Skær de største rødder tilbage med en tredjedel med haven neglesaks eller skarpe saks. Udskifte jorden med friske potning mix og erstatte planten i sin oprindelige beholder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com