Hvornår bør jeg Reseed min græsplæne, hvis jeg bor i Tennessee?

December 27

Det bedste tidspunkt at reseed du græsplæne i Tennessee afhænger din græstørv. Der er to hovedtyper af græs, cool og varme sæson græs, som gartnere vokser i Tennessee, der skal plantes, når jorden når en bestemt temperatur. Cool-sæson græs typer er typisk dyrket i de bjergrige regioner i East Tennessee og Highland rand. Varm og cool sæson græsser er dyrket i det centrale bassin. Typisk, sydøstlige Tennessee vokser primært varm-sæson græs typer.

Cool-sæson græs

Cool-sæson græs typer såsom fescues, bluegrasses, bentgrasses og ryegrasses bør være tilsås i slutningen af August til midten af oktober, ifølge University of Tennessee. Gartnere, der reseed deres græsplæner med en cool-sæson græs type, såsom Svingel, i foråret risikerer at miste unge frøplanter til varm sommervarmen. Ryegrasses og bluegrasses kan tilsås i slutningen af vinteren til tidlig forår, hvis vejret ikke er alt for regnfuldt. Cool-sæson græs producerer sund vækst når lufttemperatur er mellem 60-75 grader Fahrenheit.

Varm-sæson græs

Varm-sæson græs typer såsom Bermuda, St. Augustine, zoysia tusindben og bahia er tilsås mellem 1 maj-30 juni, ifølge University of Tennessee. Disse græs typer vokser bedst, når lufttemperatur er mellem 80 til 95 grader Fahrenheit, ifølge University of Tennessee. For at forhindre en kort sæson, undgå sædekorn varm-sæson græs typer for sent i år. Græsset går hvilende i efteråret, eller når temperaturerne begynder at styrtdykke. Ofte er vil gartnere i Tennessee reseed deres græsplæner med både køle og varme sæson græs typer for en året rundt grøn græsplæne.

Hvornår skal Reseed

Gartnere reseed deres græsplæner til en række forskellige årsager, såsom for at dække nøgne områder efter dethatching, såning efter en sygdom har tyndet ud på plænen eller plantning skygge-tolerant græsfrø under træer. Det er vigtigt at undgå at efterlade bare pletter i græsplænen. Ukrudt drage fordel af manglen konkurrence på disse områder. En stor population af ukrudt i gården konkurrerer med din græstørv græs for næringsstoffer, fugt og luft flow.

Andre faktorer

Mange områder af Tennessee har jord, der er alt for Sure til at støtte sunde græssets vækst. Ved at opnå en jordanalyse før plantning fra din lokale kooperativ udvidelse office, hæve du chance for et vellykket sædekorn. Send din kooperative udvidelse office en jordprøve seks uger før udplantning græsfrø, som anbefalet af University of Tennessee. Anvende kalksten i overensstemmelse med enhver jord anbefalinger inden såning. Retest jorden i seks måneder for at sikre kalksten ændret jord pH.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com