Hvornår bør jeg starte udsmykning en børnehave?

September 12

Hvornår bør jeg starte udsmykning en børnehave?

En af de underholdende opgaver forbundet med at have en baby planlægning og forberede en varm og indbydende rum i dit hjem til din nye tilbygning. Men når du tilføjer de bekymringer, der er forbundet med graviditet udfordringer redecorating et rum, kan det være svært at vide, bare ved at begynde at forberede det særlige rum.

Din forfaldsdato

Du bør overveje en række faktorer ved fastsættelsen af når indlede udsmykning dit barns børnehave. Det vigtigste er tid til noget du gør, mens du er gravid. Du skal være i stand til at afslutte den udsmykning før din baby er født, som kunne være alt fra et par uger før din termin til et par dage bagefter. For at være sikker, Planlæg at afslutte din udsmykning projekt før uge 36 af din graviditet.

Hvornår kan du begynde

Et andet aspekt af bestemme, hvad tid til at starte udsmykning dit barns børnehave afhænger af din valgte tema. Hvis du har valgt en kønsspecifik børnehave tema, nødt du til at vente med at begynde udsmykning indtil efter din medicinske team kan bestemme dit barns køn gennem en ultralydsscanning. Dette kan normalt ske mellem 20 og 28 uger af graviditeten. Overflødigt at sige, indsnævrer dette vindue af tid du kan dekorere Gartneriet betydeligt, hvis du ønsker det skal være færdig før baby ankommer.

En måde at undgå at haste igennem udsmykning er at vælge en neutral farve til væggene og gulvet i dit barns værelse. Derefter, når du ved, om dit barn bliver en dreng eller pige, du kan tilføje kønsspecifikke emner, såsom vægtæpper, sengetøj eller smide tæpper, til rummet for at gøre det særligt.

At tage sig af dig selv

Din egen sundhed og tilstand hjælper med at bestemme, hvad tid til at starte udsmykning dit barns børnehave. Mange kvinder oplever gange i deres graviditeter, når lugter, der ikke ville normalt gider dem gøre dem kvalmende. Det er nok ikke klogt at male hvis du oplever disse følelser. Også, hvis du er let udmattet på grund af din graviditet, kan du strække den tid udsmykning så du kan arbejde på gartneriet i kortere perioder. Denne plan vil kræve, at starte tidligere i graviditeten kan afsluttes til tiden.

Hver gang du starter din planteskole, altid huske at du skal have en plan, der er opdelt i enkle håndterbare trin. Det er også klogt at have din plan skrevet ned så præcist som muligt i tilfælde af en anden skal hjælpe dig med at afslutte. Det mest vigtige ting at gøre, mens du er gravid er at tage sig af dig selv.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com