Hvornår bør jeg starte vanding min græsplæne i foråret?

September 29

Hvornår bør jeg starte vanding min græsplæne i foråret?

Foråret er tiden når planter og græs starter vågner fra deres lange vinter vækstdvale. Det vigtigste, de har brug for er fugt for at begynder at vokse igen. Vand ikke kun slukker den græs tørst, det giver det også med næsten alle de essentielle næringsstoffer, der er opløst i det. Derfor er det bedste tidspunkt at begynde at vande plænen i foråret så tidligt som muligt. Græsplæner trives med regelmæssig vanding og jo før det begynder at få vandes i foråret, jo hurtigere det vil blive grøn.

Jo tidligere jo bedre

Så snart foråret sætter ind, begynde græsplæner at lede efter vand. Hvis der ikke er vand nok, græsplænen vil ikke få næringsstofferne afgørende for dens vækst, reproduktion og højst betydeligt, dens forsvar mod sygdomme og skadedyr. Dog anbefales for meget vanding ikke også fordi det kan have ganske den modsatte virkning. Selvom vanding er vigtig, er den eneste måde at græsplæner kan drage fordel af gode vanding når de har god jord. Jord, der er sund bevarer vand som en svamp. Det holder hvad det har brug for og slipper af med overskydende. Når Jordens kvalitet er dårlig, jord er ikke i stand til at holde i selv vandet det kræver for vækst, og alle vand afløb væk. Dette ses ofte i sandjord. På samme måde, jorde, der har større ler indhold bar vand ind. Så skal din jord være sund.

Befrugtende græsplæner i foråret

For de græsplæner, der havde fået en langsom frigivelse gødning i oktober, er der ingen grund til at refertilize i foråret. Det eneste, der kan gøres er at anvende pre emergent weed kontrolelementer Hvis berettiget til at tage sig af årlige ukrudt, der kan være et problem senere. Hvis en mere frodige og grønnere græsplæne ønskes, kan en gødning anvendes omkring påske.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com