Hvornår bør træet Stakes fjernes?

June 15

Hvornår bør træet Stakes fjernes?

Nyplantede træer mangler en omfattende rodsystem at levere effektive forankring. Mens rødder eksisterer for at absorbere næringsstoffer og vand for at få træet vokser, vokset rødderne ikke endnu fuldt udad til den store profil af jord uden for plantning hul. For at sikre, at træet ikke bosætte sig og blive skæve i plantning hul, eller at vinde ikke forårsager stammen til lean, gartnere midlertidigt bandage eller stav træet.

Ejerkrav varighed

Om kaldet opbinding eller afstivning, skal understøtter omkring et nyplantede træ fjernes efter en vækstsæson. Denne tidsramme varierer fra seks til 18 måneder. Kun holde et træ satset 12 til 18 måneder hvis placeringen er usædvanlig blæsende og mere stabilisering er nødvendig for at sikre rodsystemet bliver veletableret og bred i profilen muldlag. At holde stakes i for lang tid omkring et træ forårsager mere skade end gavn.

Fordelene ved Stakes

Når planteskoler vokse træer i containere, undertiden et træ eller hallow bambus staven placeres tilstødende eller mod ungt træ til at sikre stammen udvikler lige. Når transplanteret ind i jorden i haven, skal denne uddannelse børnehave staven fjernes. Bålet skal ikke crowd stammen og bånd bør ikke snøre væksten af stammen. I gennemsnit er træer, der er mindst 6 feet tall ofte satset med nye indsatser og kabler til at forhindre vind fra deponering træet i de første seks til 12 måneder efter plantning.

Konsekvenser af ikke-fjernelse

Den præcise tidsramme for at fjerne stakes og fyr ledninger på nyplantede træer varierer baseret på forekomsten af vinden og væksten i træet. Du fjerner stakes og seler så hurtigt som muligt, men ikke før rødderne er vokset ud fra rodklumpen og kan stabilisere træ og holde det oprejst i casual vind. Forlader seler, vil især ledninger eller kabler rundt om stammen, der er knyttet til stakes på træet for lang tid forårsage stammen bark og væv til at udvikle omkring kablerne. Den voksende bark og cambium af træet kan omslutte spil eller ledninger. Dette kan forårsage sår, revner, opdeling eller afbrydelse af kardiovaskulære væv.

Yderligere indsigt

Fjerne stakes på træer, der stabiliserende stammen på et punkt højere end 50 procent af Træets højde. Stakes og seler bruges kun til at stabilisere lavere kufferten og roden bolden som rødder vokser og forankre sig. Toppen af træet skal vrikke og bevæger sig i vinden. Denne bevægelse styrker væv i grene og baldakin. En stiv, stive træ, der ikke bevæger sig i vinden er mere modtagelige for snap i vinden. Ingen bevægelse forhindrer også nye rødder fra forankring træet som vinden steder mere kraft på rødderne til at stabilisere træet.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com