Hvornår bruger du kompost muld til planter?

September 28

Kompost giver en næringsrig ændringsforslag til haven jordbund, især fattigere jord at fordel fra tilsætning af organisk materiale. Kompost muld giver ekstra næringsstoffer til jorden mens også isolerende planternes rødder fra svingende temperaturer. Anvendelse af kompost på det bedste tidspunkt hjælper med at sikre planterne høste de største fordele fra ændringsforslaget.

Foråret bioklip

Brug kompost til at genopbygge næringsstoffer i jorden mens også forbedring af kvalitet og tekstur af haven sengen. En 1-tommer kompost lag over toppen af haven senge i foråret efterfylder den organisk stof i jorden. Anvende barkflis, når planterne har genoptaget aktiv vækst om foråret eller forsommeren. Bruge fuldt modnet kompost, som ufærdige kompost kan røve næringsstoffer fra jorden, som det fuldfører nedbrydning proces.

Potteplanter

Top dressing hjælper med at genopbygge næringsstoffer og giver udluftning til potning jord blandinger. Brug kompost til top kjole i år når du ikke ompotning planterne i ny jord til at forbedre kvaliteten af den gamle pottemuld. Foråret er det optimale tidspunkt at top kjole gryder med kompost, men du kan bruge kompost i potter til enhver tid, når planterne aktivt voksende. Anvend ikke mere end 1 tomme af kompost over jordoverfladen. Når de anvendes på udendørskrukker, kompost hjælper med at forhindre jordens overflade fra tørrer ud for hurtigt.

Vinter dækningsmateriale

Leaf skimmel eller ufærdige halm og pine nål kompost giver en passende vinter barkflis til træer, buske og andre flerårige planter. En 3 - til 4-tommer lag af kompost hjælper med at isolere kroner af planter, såsom roser, så de er beskyttet mod vinterkulden. Hvis du bruger en vinter kompost muld i busk og træ senge, efterlade en 3-tomme rum mellem barkflis og stammen af træet så fugt i kompost ikke rådne bark. Kompost afsluttes opdelingstræ proces over vintermånederne, som hjælper med at tilføre jorden næringsstoffer.

Kompost muld bekymringer

Kompost bør ikke bruges alene som en forårs- og sommermånederne barkflis. Kompost skaber en næringsrig lag, der tilskynder til øget weed vækst i sengen. Dække kompost med en anden barkflis materiale for at forhindre ukrudt, hvis de er et problem i din have. Bark, plast og træ chips hjælpe undertrykke ukrudt vækst i områderne komposteres. Genopbygge barkflis lag efter hver kompost ansøgning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com