Hvornår du rense Bluebird huse?

January 12

Hvornår du rense Bluebird huse?

Bluebirds bygge ikke reder på samme måde, at andre arter, som robins eller duer, konstruere dem. Bluebirds behøver et hulrum, såsom en spætte hul eller en hule lemmer, som giver vægge, der hjælpe med at holde deres nesting materialer sammen. Det er derfor bluebird redekasser, eller bluebird huse, er værdsat af fuglene. Bluebirds foretrækker en ren hus, hvor de kan bringe i frisk redemateriale. Ren rede ikke længe efter unge fugle orlov, når invasive arter i stedet bluebirds bygger og straks efter fugle fledge bør du formoder en parasitisk angreb.

Når unge fugle Fledge

Holde et vågent øje på boksen redebygning, når den kvindelige bluebird har lagt en kobling af æg. Du kan endda åbne boksen som en måde at overvåge fremskridt. Vær forsigtig, når du svinge døren åben, for ikke at tabe nogen æg eller beskadige hatchlings. Må ikke bekymre dig om efterlod menneskelige duft. De fleste fugle, herunder bluebirds, har ikke en skarp sans for lugt. Når du ved, at den sidste spæde har forladt reden, er det tid til at rengøre boksen og få det klar til næste kuld. Rengøring boksen efter de sidste fledging blade tilskynder bluebirds tilbage i yngletiden. Disse fugle bygge reder og hæve unge op til tre gange hver sæson. På et minimum, rengøre boksen i februar, før bluebirds ankommer eller i September, efter de sidste ungerne af den endelige brood afgår.

Invasive arter

At holde øje med boksen redebygning og kontrollere indersiden med jævne mellemrum når unge fugle er på reden også beskytter mod invasive arter. Huset spurve er et eksempel på angribere, der angribe bluebirds, tag over reden, og selv bygge oven på de fugle, de dræber. Huset spurve er aggressiv og kan jage bluebirds fra en rugende boks før bluebird selv har en chance for at opbygge. Ren kasse med redemateriale, hvis huset spurve opbygge inde. Huset spurve bygge reder græsser, ukrudt, fjer, hår og kuld de finde i gården, og de lægger brune og hvide plettet æg. Bluebirds bruge finere græs blade, fyrrenåle, tynde rødder og sommetider, hjorte hår. Deres reder har tendens til at blive pænere og mere symmetrisk end huset spurve. Huset spurve er ikke beskyttet af trækfugle lovgivning.

Sund Bluebirds

Ud over jager væk invasive arter, forhindrer rengøring bluebird huse også infestations fra parasitter. Mider, myrer og andre små insekter kan invadere en bluebird hus, men arter, der er specielt udsat for angreb af blowflies. Den kvindelige blowfly lægger æg i den redemateriale. Når de klækkes, suger de blod af unge fugle. Insekter så falde tilbage til redemateriale forpupper og fremstå som voksen blowflies. Reden boksen rengøring skaffer de bluebird hus disse potentielt skadelige parasitter og skadedyr. Bluebirds bygge nogle gange et lag af materiale på toppen af en eksisterende reden. Rengøring undgår parasitisk angreb og forhindrer reden top fra at være for tæt på åbningen, hvor unge fugle er mere tilgængelige for predator angreb.

Boksen renseprocessen

Du kan rense en bluebird hus ved at skrabe ud af den gamle redemateriale med en skruetrækker eller kit kniv. Det er valgfrit at bruge et par ekstra forholdsregler. For eksempel, bære en støvmaske for at forhindre eksponering for luftbårne partikler og fjerkræsygdomme. Forsegle redebygningsmateriale i en plasticpose før du lægger det i skraldespanden at undgå at tiltrække rovdyr. Vask huset ved sprøjtning indersiden med vand fra en haveslange for at fjerne de sidste stumper af murbrokker. Lade huset åben for flere timer, så det kan tørre.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com