Hvornår er bedste tid til at gælde Crabgrass herbicider?

September 5

Varme forår temperaturer tilskynde blomster, sport, og desværre, ukrudt. Crabgrass (Digitaria sp.) er ikke hjemmehørende i Nordamerika, men det er en af de mest naturaliseret ukrudt på kontinentet. Rette timing af herbicider kan stoppe crabgrass i dens spor.

Før fremkomsten

En enkelt crabgrass plante kan producere 150.000 frø, ifølge University of Rhode Island. Mens moderplanten dør med den kommende vinter, forbliver disse frø inaktive indtil foråret. Når jordtemperaturer stige til 60 grader Fahrenheit i en uge, spirer army of frø. Anvende en pre emergent herbicid eller crabgrass forebyggelsen før temperaturen stiger.

Efter emergent

Når foråret temperaturer stige, crabgrass frø spire og et program af crabgrass forebyggelsen er ubrugelig. Bruge post emergent herbicider inden midten af sommeren. De fleste herbicider mister effektivitet, når temperaturen er over 85 grader Fahrenheit. Ikke vand efter ansøgningen, og anvende en anden anvendelse en uge senere, hvis det er nødvendigt. Spot-behandling ukrudt hvis det er muligt. Læs altid etiketterne grundigt for retninger og doseringen.

Kontrol

Efter midten af sommeren er crabgrass planter generelt alt for store til kontrol med herbicider. I stedet, klippe din plæne 2-1/2 til 3 inches høj og undgå sommer befrugtende. Befrugte i efteråret, når temperaturerne cool og årlige ukrudt, såsom crabgrass, begynder at falde. Ikke klippe din plæne kort i et forsøg på at fjerne seedheads, som crabgrass producerer frø, selv når planter er bare 1/2-inch høj.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com