Hvornår er brombær moden i Virginia?

October 19

Hvornår er brombær moden i Virginia?

Brombær modner i begyndelsen til midsommer i Virginia. Du kan vælge den velsmagende lille frugt i naturen hvor krattet gror som indfødte planter. Eller du kan vokse et par buske i din have til at nyde frisk frugt i løbet af sommeren.

Sæson

Afhængigt af sorten plantet, er brombær klar til pluk i slutningen af juni og juli i Virginia. De nøjagtige modning datoer af bærrene kan variere fra år til år afhængigt af vejrforholdene i de forrige vinter og forår.

Høst

Uanset om du hovedet til en du-pick gård eller vokse din egen, picking de saftige bær i morgen fungerer bedst. Letfordærvelige bær kun vare et par dage, så du ønsker at spise dem eller fryse nogle for at gøre dem sidste. Haven brombær kræver normalt plukke hver to til fire dage, da frugterne modner på én bush over tid.

Planter

Brombær buske vokser Stokke som bær til sidst vises. Hvert spanskrør bor i to år. I det første år producerer sukkerrør kun blade. Men i det andet år får du frugt. For at bevare et godt udbud af modne bær kommer hver sommer, fjerne gartnere de gamle Stokke for at holde planterne sund.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com