Hvornår er det bedste tidspunkt at befrugte græs?

September 1

Ordentlig plænepleje er afgørende for at holde din græsplæne voksende stærk og sund. Sammen med korrekt plantning og vanding, skal græs være befrugtet i løbet af dets vækstsæson. Græs kan nedbryder næringsstoffer fra jorden meget hurtigt, og mens det stadig kan vokse, vil det ikke være så kraftig eller sund. Dette kan også føre til sygdom.

Instruktioner

•Fertilize i slutningen af foråret. Sprede dit valg af gødning, når jorden har varmet og græsset er i en aktiv vækststadium. Nogle eksperter anbefaler at klippe din plæne 3 til 5 gange før du forsøger at tilføje gødning.

•Fertilize med jævne mellemrum i løbet af sommeren, baseret på typen græs du har, og producentens anvisninger. Cool græsser bør ikke blive befrugtet i løbet af sommeren, da dette er deres sovende fase. Gødskning kan beskadige græsset. Varm græsser vokser på den anden side stærkt i løbet af sommeren. Check fabrikantens anvisninger for hyppigheden af befrugtning. Hvis du blander din egen gødning, er en god tommelfingerregel at befrugte hver to til fire uger.

•Fertilize i efteråret, før den første frost. I løbet af vinteren, vil græsset arbejde for at etablere en stærk, dybe rodsystem. Gødningen vil feed græsset i løbet af vinteren, så det kan komme tilbage stærke og sunde i foråret.

•Undgå græsplæne vedligeholdelse i løbet af vinteren. Vand, befrugte eller ikke udføre nogen anden type græsplæne vedligeholdelse i løbet af vinteren. Dermed kunne skade græsset og føre til døde pletter eller usund vækst næste forår.

•Chart din befrugtende. Over gøde kan din græsplæne føre til skader eller plante død. Dokumentere dine befrugtende for at undgå at beskadige plænen, og forsøge at holde sig til en grov tidsplan.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com