Hvornår er det bedste tidspunkt at plante Bahia græs i Florida?

November 19

Bahia græs (Paspalum notat) er den eneste græsplæne græs effektivt startede fra frø eller lagt som sod i Florida ifølge Tom MacCubbin og Georgia B. Tasker, forfatterne til "Florida Gardener's Guide." Det er en lav vedligeholdelse turf grass fantastisk til stærkt trafikerede områder.

Tidsramme

Bahia græs er bedst etableret i Florida under den varme temperaturer af marts til begyndelsen af September. Græs sået eller sod i efteråret og vinteren vokser langsomt og er modtagelige for koldt skader. Frø spredt i efteråret og vinteren spire ikke indtil temperaturen konstant stiger til over 70 grader Fahrenheit.

Overvejelser

Soen Bahia græsfrø med en sats på 7 til 10 lbs. pr. 1.000 kvadratfod, raking frøene i jorden til en dybde af 1/4 til 1/2 tommer. Holde jorden jævnt fugtig. Tre uger efter frøene spire og vokse eller lagt sod begynder voksende, anvende en afbalanceret gødning.

Ekspert indsigt

To Bahia græs sorter dyrkes almindeligt: argentinsk og Pensacola. Førstnævnte har bredere vinger og ikke gul så meget i foråret, mens Pensacola er den billigste til tilså fra frø.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com