Hvornår er det for sent at frø din græsplæne i nordøstlige?

March 2

Hvornår er det for sent at frø din græsplæne i nordøstlige?

Cool-sæson græsser, herunder typer som rajgræs, bluegrass og Svingel, omfatter græsplæner vokset i det nordøstlige region i USA. Disse plænegræs typer udmærke sig i de kølige somre og overleve de kolde vintre pålideligt, i forhold til varme-sæson græs anvendes meget længere mod syd. På tværs af nordøstlige, afhængig af breddegrad, to forskellige græsplæne-seeding tidsperioder findes: foråret og sensommeren. At vide, hvornår det er for sent for frø, der afhænger af din placering og klimaforhold forventes.

Ideel tidsramme

Det bedste tidspunkt at starte et nyt græsplænen fra frø, eller at scatter frø over en eksisterende græsplæne, i nordøst er fra 15 August til September 15. Denne periode indeholder to til tre måneder af optimale dyrkningsforhold at få nyt græsplænen spirer i topform før vinteren bliver for kold og planter gå hvilende. Længere nord du er placeret, den tidligere såning skal tage plads i denne måneds seeding sæson. Såsæd efter oktober 1 er en dårlig idé. Bud nye spirer, der spirer kan ikke modne nok til at overleve de første udbrud af frost og fryser i efteråret.

Forår-såning indsigt

Fordi forårsvejr i nordøst er cool og ofte fugtige, kan cool-sæson græsfrø også blive spredt i begyndelsen til midten af foråret i hele regionen. Foråret såning er en smule mere arbejdskraftintensive, som kunstvanding er ofte nødvendig for at sikre nyt græsplænen ikke bukke under for tørke i de i stigende grad varmere dage i slutningen af foråret og forsommeren. Ikke scatter græsfrø alle senest medio April over det meste af regionen.

Geografi indsigt

I de nordligste breddegrader i nordøstlige er som i nærheden af Finger Lakes og i det nordlige New England, somrene køligere og vintre koldere. Klimaet ændrer de generelle regler for ideel gange til udsæd græsfrø. I Vermont, for eksempel, er såning græsfrø i begyndelsen af maj stadig en optimal tid da somrene forholdsvis kølige. Græsfrø kan også være spredt i slutningen af efteråret efter den sidste græsslåning og frost forekomme. Græsset bliver ikke spire men resten sovende på toppen af jorden over vinteren og spire i foråret, som forholdene tillader. Ikke scatter frø på toppen af faldet sne i slutningen af efteråret, dog. I sydlige dele af det nordøstlige, hvor somrene er varmere og tørke er mere sandsynligt, kan tidspunktet for såning Skift tidligere i foråret eller lidt senere i efteråret.

Anbefalinger

På grund af varieret geografi kontakte klima og jordbund på tværs af nordøstlige, din county kooperative udvidelse kontor til lokale anbefalinger på såning græsfrø. Et gartneri agent eller master gartner frivillige kan besvare spørgsmål om når til tilså frø baseret på plænegræs arter anvendes og tilbyde vejledning om aktuelle vejrforhold. Ofte græsfrø kan sås næsten når som helst fra tidligt forår til sent falde, men mængden af indsats med hensyn til vanding eller rivning af nedfaldne blade dikterer, hvorvidt det er umagen værd.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com