Hvornår er en god tid til at plante Zoysia stik?

January 14

Hvornår er en god tid til at plante Zoysia stik?

Zoysia græs er en varme-sæson tørv hjemmehørende i dele af Asien. Græs gror godt i USDA hårdførhed zoner 8-11 hvor vintrene er milde og somrene er varme. Zoysia græs er tørkeresistente og har lav vedligeholdelseskrav. Denne type af græs er en flerårig vifte, der forvandler brun i vintermånederne.

Identifikation

Zoysia græs er forskelliger græstørv, der spreder sig på tværs af værftet gennem rhizom rødder. Denne form for spredning af rodsystemet skaber en slidstærk plæne, der tåler kraftig mund trafik.

Plantning dato

Texas A & M University anbefaler plantning Zoysia græs stik i det tidlige forår, når der er ingen fare for frost. Forberede plantning området omkring en måned før den anslåede plantning dato at give ændringsforslag tid at indarbejde i jorden.

Vækstsæson

Zoysia græs vokser aktivt og breder sig fra forår gennem fall, generelt kan gennem September. Undgå beplantning sent i vækstperioden at give stikkene nok tid for at etablere før græsset går dvale om vinteren.

Vækst vaner

Zoysia græs sat i en afstand af 6 til 12 inches fra hinanden kræver to vækstsæsoner at sprede og skabe en fuld græsplæne. Græs og ukrudt, der kommer ind på plænen i løbet af denne tid kan hæmme vækst og skabe en længere etablering satsen. Overvåge plæneområdet efter foråret plante, så du kan fjerne ukrudt, som de vises.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com