Hvornår er en honningmelon moden?

December 10

Hvornår er en honningmelon moden?

Honeydew meloner er blandt de sødeste smage og lugte af alle meloner. De er usædvanligt formede, mere aflange som en fodbold, snarere end runde som en basketball. Honeydews er stor, spises friske, enten i frugtsalat eller blot skåret i kvarte og delt. De er en lækker godbid for enhver sommerdag.

At dømme efter lugten

Honeydew meloner, en særdeles aromatisk frugt, blive sødere lugte den riper bliver de. Med en god snuse af skorpe kendes straks modenhed af frugten. Meloner, der skal afsendes samles ofte umodne status, således at de vil modnes under forsendelse og være sød til at sælge.

Picking honeydew

Honeydews vil adskille fra deres egen stilke, når den er moden. Denne naturlige proces kaldes glider og de modne meloner samles nemt ud af feltet, da de ikke behøver at blive skåret fra anlægget. Typisk, skæres meloner solgt i butikkerne før de nå fuld slip fase, og er ofte ikke så sød som dem dyrket hjemme.

Blødgøring af frugt

Meloner får blødere enden overfor stilken, når frugten bliver moden. Når du trykker på på sværen, bør der være lidt give det. Hvis der er ingen give, melonen endnu ikke er moden nok til at spise, men hvis sværen er også rørstrømsk så melonen har siddet i haven eller butik for lang og er overmoden.

Farve og tekstur

Honeydew meloner skal være cremet gul farve og føler lidt voksagtig, når den er moden og der er vener sporing via skorpe, der bliver mere påvises ved berøring, når frugten er moden. Hvis frugten føles glat, så det skal sidde længere tid at nå fuld modenhed.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com