Hvornår er kobber afløb ikke sikker?

February 18

Hvornår er kobber afløb ikke sikker?

Kobber dræn og rør er almindelige i private hjem og virksomheder i hele USA. Formbarhed af metal kombineret med dens varme ledeevne egenskaber gør det til et ideelt valg for hjem VVS. Over tid, kan korrosion i kobber rør udgøre en sundhedsfare for dem, der ikke ordentligt vedligeholde dem. Kobber kan også udgør en sundhedsrisiko for mennesker med genetiske sygdomme der involverer leveren eller allergi over for metaller.

Kobber dræn korrosion

Et korroderende kobber dræn i en vask kan udgøre en sundhedsfare for dig og din familie medlemmer, især hvis du rengør grøntsager eller vaske op i vasken og elementerne komme i kontakt med afløbet. Kobber kan nemt forurene spise overflader af dine retter og mad, hvis du ikke rengøre disse overflader korrekt. Indtage mad forurenet med kobber over Environmental Protection Agency's (EPA) aktionsniveau 1,3 dele per million kan forårsage kortsigtede fordøjelsesproblemer, herunder mavesmerter, kvalme og opkastning.

Kobber vandforurening

Drænrør fremstillet af kobber kan slides over tid og kaste nogle af det kemiske element ind i dit hjems vandforsyning. Dette kan ikke umiddelbart udgør en sundhedsrisiko for dig og din familie, som kobber i meget lave niveauer er ikke giftig. Hvis vandet i dit hjem erhverver en bitter smag, straks stoppe indtager og kontakte din lokale afdeling af EPA. Hvis kobber forurening opstår uden for hjemmet i en offentlig vand behandling facilitet, kræver EPA vand behandling selskab til at informere offentligheden af avisen, tv og radio.

Kobber og eksplosive kemikalier

Kobber kan reagere voldsomt når introduceret til visse kemikalier, herunder natriumazid, et kemisk konserveringsmiddel, der anvendes i laboratorier og hospitaler over hele landet. Når du arbejder i et område, hvor et kemisk stof er til stede, bør du aldrig hælde brugte væsker ned et afløb. Dermed kunne forårsage kobber i vasken eller nedløbsrør til at eksplodere, udgør en betydelig sundhedsrisiko for dig og alle andre i nærområdet.

Langsigtede virkninger/kroniske lidelser

Langsigtet overeksponering for kobber gennem forbrugende forurenet vand eller mad kan forårsage skader på leveren eller nyrerne og kan ødelægge røde blodlegemer. Wilson's sygdom er en genetisk sygdom i hvilken kobber bygger op i leveren, hvilket resulterer i toksicitet først optræder under udvikling af teenage år. Hvis du eller et medlem af din familie har denne sygdom, er det en smart idé at fjerne alle kobber dræn og rør fra hjemmet til at undgå en chance for overeksponering.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com