Hvornår er min grøn peber moden?

February 28

Hvornår er min grøn peber moden?

Høste dine grønne peberfrugter på toppen af modenhed for de bedste tekstur og smag. Disse sprøde peber smag friskere, når plukket på et passende tidspunkt. Nogle sorter har brug for mere tid til at modnes fuldt ud. Der er ingen perfekte formel for at vide hvornår peberfrugterne er korrekt modnet - det hele afhænger af dine behov og smag præference.

Grønne klokke Varieites

Ægte grøn klokke sorter er ikke fuldt modne, indtil de igen en helt blank grøn farve. De er normalt omkring 3 til 4 inches lang og føles fast og sprødt, når den er moden. De fleste grønne klokke sorter bliver røde, hvis venstre på vinstokken, når de bliver kønsmodne. Rød peber er fint at spise, men kan have en blødere konsistens og mangler lidt i smagen.

Andre grønne peberfrugter

Mange andre peber sorter er grønne, mens de vokser, men henvende sig til en af mange nuancer når de modnes. Du kan undertiden Se peberfrugter i farverne gul, orange, brun eller rød. Du kan høste peber, når det er grønt og umoden, men det kan have mere smag eller en bedre konsistens hvis du vente, indtil det viser den passende farve.

Andre modenhed indikatorer

Peber sorter er modne, når de trækker let fra anlægget. Mens dette er sandt, afholdt færre skader, hvis du blot skåret peber fra anlæg i stedet for at trække den. Kig på dine frø pakker for tilnærme høst datoer, da disse er gode retningslinjer for, hvornår peberfrugterne skal modnes. Størrelse er en anden indikator--din frø pakke kan også angive den omtrentlige modne størrelse for forskellige.

Andre overvejelser

Det tager længere tid at vokse en farvet peber. At tillade peber til at vokse til fuld modenhed faktisk påvirker plantens udbytte. Når du plukker peber, mens det er stadig grøn, frøet ikke fuldt modne, så anlægget producerer mere frugt. Hvis du tillader peberfrugter til helt modnes, anlægget mener det er gjort, og behøver ikke at vokse mere frugt. Så plukke grønne peberfrugter, selv på farvede varianter, faktisk øger din høst.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com