Hvornår er valnødder klar til pluk?

May 26

Hvornår er valnødder klar til pluk?

Valnød elskere kan altid købe valnødder fra supermarked til at tilfredsstille deres trang, men det kan være en enestående tilfredsstillende bestræbelse at vokse din egen derhjemme. Ikke alene har voksende din egen valnødder tendens til at være mere omkostningseffektivt, det ligeledes tillader jer hen til kontrol vækst og dyrkning betingelserne af de valnødder, du spiser. At vide hvornår man skal høste hjemmeavlede valnødder er en af de vigtigste dele af voksende dem derhjemme.

Høst

Valnødder anses for moden, og kan høstes, når du kan skære skallerne på ydersiden af møtrik gratis fra grenen som det vokser. Men regnen falder på nødder vil meget ofte knæk skallerne open, frigøre møtrik inde til at falde til jorden (dette sker normalt i oktober, i de fleste klimaer). Ikke alene er dette en naturlig indikation af, når en møtrik er klar til at blive høstet, men høsten af picking op nedfaldne nødder er meget lettere end høst dem ud af træet lemmer.

Modenhed

Smag er selvfølgelig en helt subjektiv betragtning, men moden valnødder videre hurtigt til overdreven modenhed hvis de er tilbage på jorden efter deres skaller er faldet. Forlader faldne valnødder på jorden også efterlader dem mere tilbøjelige til at mug og svampeinfektioner. Nogle gange, vil vinden blæse valnødder ud af træet lemmer, før deres ydre skrog komme løs. I dette tilfælde efterlade nødderne på jorden indtil Skrogene løsnet inden høsten, som ikke normalt tager længere tid end en uge eller to. Vær sikker på at bære handsker når du håndterer valnødder, der stadig har deres skrog knyttet, da valnød skrog indeholder stoffer, der kan irritere huden.

Høst og Care Tips

Høst hjemmeavlede valnødder er kun halvdelen af kampen; Hvis du ikke gemme dem under ordentlige forhold, vil tidlig fordærv gøre høst processen spild. Valnødder skal tørres hurtigt efter høsten for at forlænge deres holdbarhed. Placer valnødder i et løg sæk eller andre porøst materiale at muliggøre ordentlig udluftning, og efterlader dem i 95 til 105 grader Fahrenheit varme i tre til fire dage.

Andre overvejelser

Der findes mange hybrider og særlige sorter af valnøddetræer til hjem plantageejer. Observere nødder kan selv være en god indikator for modenhed, men valget af hvilken kultivar du plante kan have en vigtig indflydelse på Hvornår valnødder bør plukkes og gemt, så kan individuelle jordbund, klima og andre faktorer, der er unik for din specifikke geografiske placering. Når du køber din valnøddetræ, bede sælgeren om høst tid vinduerne, der er specifikke for kultivar du køber. Valnøddetræer, der allerede er plantet, kontakte et lokalt universitet udvidelse kontor for nøjagtig høst gange.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com