Hvornår har du en fuld risten på et gulv vask?

February 11

Floor håndvask er mere af en afløb end en vask. Ligesom andre dræn har det et bassin i gulvet. I modsætning til andre typer har gulv dræn ingen vandhaner. Nogle gulvet dræn har riste for covers og andre ikke. Disse riste er undertiden tilbydes som valgfrit ekstraudstyr. Hvorvidt en bestemt etage vask behov afhænger en rist dens anvendelse.

Anvendelser af ordet dræn

Restauranter sat ordet dræn i køkkenet under madlavning og opvask stationer til at indsamle spild og dryppe dem så gulvet forbliver sikker til fods. Bassinet giver mulighed for en stor mængde væske tømmes hurtigt fra gulvet. Drik beslutningstagere bruge dem af samme grund. Hospitaler bruger dem til sanitære applikationer, mens virksomheder og industrier bruger dem til at vaske mops. En dedikeret mop-Vask vask er nødvendige for sanitet. Videnskabelige laboratorier anvender ordet dræn til bortskaffelse af farlige kemikalier direkte til behandlingsfaciliteter til at undgå at forurene vand.

Riste til mund trafik

Enhver gulvet vasken installeret, hvor folk går skal have en rist til at forhindre, at folk falder i vasken. Et gulvafløb nedenunder apparater eller arbejdsstationer, der aldrig flyttes behøver ikke en. Hvis apparater er flyttet, vasken skal have en rist, rapporterer hjemmesiden Wade afløb. En etage-vask, der har en hævet rand kan forhindre ulykker uden en rist.

Splash Guard riste

Enhver gulvet vasken anvendes til bortskaffelse af farlige kemikalier skal have en splash guard, som er en lille rist formet som en halv kuppel og installeret inde i vasken i stedet for på toppen til at reducere sprøjt. Gulvet dræn bruges til at bortskaffe blot ubehagelige stoffer kan drage fordel af beskyttelsesskærme også.

Anti-træsko riste

Hvis et gulv vasken er installeret i områder hvor store objekter såsom mad eller træ spåner kan blive blandet med vand eller anden væske, holder en rist større genstande fra at få vasket ud i vasken og tilstopning i afløbet.

Grateless gulv dræn

Gulvet dræn, der betød at vaske mops eller enhver anden form for udstyr har ikke riste installeret. Riste ville gøre det umuligt at sætte udstyr i vasken til at vaske.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com