Hvornår henter du Pinto bønner?

August 8

Hvornår henter du Pinto bønner?

Bønner er busket eller vining afgrøder, der lykkes i sommertiden hjemmet haver. De vokser i tidlige sorter som grønne bønner eller snap bønner og sene sorter som tørrede bønner som søværnet og pinto bønner. Tør pinto bønner kræver samme vækstsæson og betingelser som deres grønnere modparter, men høst senere på sommeren. Plante din pinto bønner i ret tid og give dem en fuld, nærende vækstsæson for en tilfredsstillende høst.

Plantning sæson

Pinto bønner kræver varmt vejr starter og længe vækstsæsoner. Start pinto bønne frø eller stiklinger i foråret når frosten elevatorer for en 65-graders start. Vokse pinto bønner i områder med tre - fire måneder somre at give planter tid for voksende og pod produktion, og give de bønner længere sæsoner for en tør bønne høst.

Websted, jord, pleje

Alle bønner har brug for fuld solskin og god luftcirkulation til vækst. Vælg solrige, hurtig-afløb sites og bland 4 inches af organisk kompost i top 10 inches af jord til udplantning. Purdue Universitet Institut for Havebrugsproduktion anbefaler starter bønner med 5-10-10 granuleret gødning for fuld, sunde vækst. Vand pinto bønner med 2 inches af vand om ugen, og give dem 33-0-0 granuleret gødning på midt i sæsonen, 40-45 dage efter plantning, tilskynde pod sæt.

Høst--Snap bønner

Pinto bønner moden i 90 dage, hvilket betyder, at planterne vokse til modenhed og producere bælg 90 dage efter plantning. På dette tidspunkt er bælgene ung og grøn og klar til tidlig høst. Høst på dette tidspunkt for frisk snap pinto bønner.

Høst tørre bønner

Forlade bælg på planterne, hvis du foretrækker tør pinto bønner til at gemme og madlavning. Høst bønner som tørrede bønner, når bælgene tør og brunt og bladene falder af planterne. Hvis du har brug at høste tidligt, når bælgene er stadig fugtig, sprede dem i en varm, beskyttet sted for fortsatte tørring.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com