Hvornår kræver et solcelleanlæg en Combiner boks?

December 5

Hvornår kræver et solcelleanlæg en Combiner boks?

En combiner boks er en elektrisk distribution kasse, som indeholder jævnstrøm (DC) effektafbrydere og kombinerer flere DC input ledninger kommer fra flere strenge af solpaneler til enkelt DC output. Boksen combiner sidder mellem frekvensomformeren eller afgift controller, afhængigt af den specifikke solcelleanlæg pågældende. Nogle fotovoltaiske systemer behøver faktisk ikke en combiner boks, men der er omstændigheder, hvor det bør overvejes.

Flere strenge

En perlerække af solpaneler refererer til en række paneler forbundet med hinanden, eller "hængte," i serien. Ved at holde strengene separat, vil skygge i et område af systemet ikke påvirke andre strenge--noget som fotovoltaiske systemer er modtagelige. Selv om der er nogen indlysende skygge, kan sne, støv og ufuldkommenheder i panelet forårsage problemer. Flere strenge kan bruges til at drive et enkelt batteri, apparat eller andre belastning, men deres output skal kombineres til én bruger en combiner boks.

Hvis ledninger ikke kombineret inde den Inverter

Nogle invertere faktisk gøre arbejdet for boksen combiner, og kombinere ledningerne kommer fra solpaneler til enkelt DC output før du konverterer aktuelt til vekselstrøm (AC), hvorefter den kan tilsluttes til lys, motorer eller andre enheder. I dette tilfælde er en combiner boks ikke strengt nødvendigt. Hvis frekvensomformeren ikke udføre denne funktion, og dit system er lavet af flere strenge, skal du en combiner boks til at samle dine strenge i én DC output.

Hvis panelet og Inverter er langt væk

Måske gør din inverter opgaven af boksen combiner, teknisk afskediger sin tilstedeværelse. Der er stadig lejligheder når en combiner boks kan ønske. En af disse er når inverter eller afgift controller er langt fra arrayet, eller når ledninger skal spore en vanskelig kursus. I disse tilfælde kan det være nemmere at placere en combiner boks tæt på panelet. Hvis systemet kom med en combiner boks alligevel, kan du også spare penge på ledninger.

Store systemer

Selv hvis inverteren gør opgaven af boksen combiner, bør du installere en alligevel, hvis dit system er særligt store. Hvis dit system er nettilsluttede i stedet for en stand-alone system, er det muligt du har et system, der kan udsende mere end 600 volt. For systemer under 150 volt, en combiner boks med en effektafbryder vil være tilstrækkeligt, men ovenfor dette, få en, der bruger sikringer - en for hver streng er typisk--som de fleste afbrydere ikke kan håndtere mere end 150 volt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com