Hvornår lægge fliser er det hensigtsmæssigt at Start i midten af rummet?

July 16

Hvornår lægge fliser er det hensigtsmæssigt at Start i midten af rummet?

Layout, for keramiske og naturlige sten flise anlæg er et af de mest afgørende skridt i den samlede installationsproces, da det bestemmer udseendet af projektet for kommende år. Mens layout er hovedsagelig baseret på personlige præferencer, er der et par gange da det er bedre at centrere et anlæg, således at alt linjer perfekt omkring kanterne.

Type mønster

Typen mønster du bruge vil diktere, uanset om du vælger at centrere en flise installation. For eksempel, mange straight-lay mønstre blot start med fuld flise i en døråbning eller hvor den længste og mest udsatte mur er, med alle efterfølgende nedskæringer begravet bag kabinetter eller i områder, hvor de er mindre synlige. Med diamant mønstre, men du generelt til center montering så nedskæringer rundt i kanten af rummet er ensartede i størrelse.

Dimensioner af rummet

Dimensionerne af et rum kan også afgøre, om du bør centrere installationen. For eksempel, selv om det kan være bedst at centrere mønsteret, hvis du arbejder med en diamant-installation, kunne du have et scenario, hvor størrelsen af nedskæringer på de ydre bander af rummet er for lille til at være visuelt tiltrækkende. I dette tilfælde vil du off-center installation som hensigtsmæssigt at ændre størrelsen på nedskæringerne, indtil du finder noget, der ser bedst.

Mønstre inden for mønstre

Mønstre inden for mønstre er næsten altid centreret inden for en plads til at give den bedste visuelle appel. For eksempel, en diamant inset eller en medaljon indsatser inden for et andet mønster vil altid være centreret efter dimensioner af rummet for at give den bedste æstetik. Du kan altid justere indsatsen eller den omkringliggende mønster derfor baseret på størrelsen af eventuelle tilsvarende nedskæringer, men som hovedregel mellemværker bør være centreret.

Personlig præference

Personlig præference er altid den definerende aspekt af centrering en flise installation i et værelse. For eksempel, selv om det kan lyde tiltalende at centrere en diamant mønster i rummet, hvis det ville betyde ulige-store nedskæringer i din døråbning, vil du justere faktiske udgangspunktet for installationen, så de mest synlige områder af rummet har en æstetisk, det er fryd for øjet. Derudover ikke samtlige værelser vil være helt firkantet, og hvis du har at gøre med dårlig konstruktion skal du justere layoutet til dine personlige præferencer til at sikre, at du vil kunne lide det overordnede udseende, som du vil leve med i mange år fremover.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com