Hvornår man skal anvende pesticider, der anvendes til at dræbe Chinch Bugs

June 21

Chinch fejl (Blissus) er en pest, der består af fire arter, der angreb græsplæne på tværs af USA. Bug spiser sin vej gennem græsset ned til stråtag, suge ud væsker og dræbe yards i store pletter, der ligner tørkeskader. Et sekundært problem opstår når ukrudt kan derefter tage. Kemisk kontrol kan hjælpe med at holde dem i skak, som kan fokus på plænen sundhed.

Kende fjenden

Komme ned og kigge efter chinch bugs først, da brun plet i din plæne kan være tørke stress eller brun patch sygdom. Voksne har organer, der er lille, tynd og sort, deres hvide vinger er markeret med en kontrollampe trekant. Babyer eller nymfer, er vingeløse; deres lyserøde eller gule organer har et band af lysere farve. Chinch fejl er ikke begrænset til St. Augustine græs. De kan også chomp deres vej gennem centipedegrass, bermudagrass, zoysiagrass og bahiagrass. De dvale over vinteren, men begynder lysten i foråret-- og gøre det hurtigt. Hver kvinde kan lægge op til 300 æg, som klækkes inden for 14 dage.

Grev fjenden

Afgøre, hvor mange bugs er i et lille område af græs til at afgøre, hvor stort problemet er--samt, hvordan meget pesticider skal du muligvis bekæmpe dem ud. Skåret enderne af en metal kan og skubbe ende i jorden, op til 3 inches dyb, hvor angreb vises men græsset er ikke helt død. Langsomt fylde dåsen med vand. Chinch bugs vil flyde til overfladen når de findes. Tæl hvor mange bugs du se inden for fem minutter. Hvis intet vises på det første sted, teste flere for at afgøre, om chinch bugs er til stede. Hvis de er til stede, teste flere områder af de ødelæggelser, som at få en gennemsnitlig fejl tæller. University of California, Davis, siger du skal begynde behandling, når du finde tre chinch bug voksne eller nymfer i vandet. Ifølge University of Maryland, skal 15 til 20 chinch bugs per kvadratfod provokere din krigserklæring mod dem.

Angreb fjenden

Gå efter cinch bugs, så snart du bekræfte de er årsagen til din græsplæne lukningen, normalt i begyndelsen af sommeren. Bruge en hurtig virkende pesticider, der indeholder en pyrethroider (svarende til en plante toksin) som beta-cyfluthrin, Bifenthrin eller lambda-cyhalothrin. Nogen af disse tre burde fjerne op til 90 procent af de chinch fejl på mindre end en uge. Følg producentens anvisninger på hvor meget at anvende, og ansøgning teknik. Væskeform kan sprøjtes på det berørte område, mens granulatform former kan anvendes med en græsplæne sprederen. Et andet program kan anvendes i midt-til slutningen af sommeren, sker der en reemergence. En langsommere virkende pesticider indeholdende en neonicotinoid insekticid (en neuro-toksin) tage længere tid, men kan vare op til 100 dage i plænen, afværger noget afkast af den uønskede bug.

Frastøde fjenden

Holde din græsplæne uattraktive for chinch bugs i vækstsæsonen ved at holde det fri for stråtag, en ophobning af døde græs giver husly til skadedyr. Rake i gården for at fjerne strå i foråret eller noget andet tidspunkt det ser ud til at bygge. Klippe gården hyppigt og holde det kort. Barkflis eller taske græsafklip at stoppe stråtag fra formning. Undgå over gødskning, som skaber mere thatch at tiltrække bugs. Beluftning værftet--stansning huller i jorden med en speciel maskine--i efteråret eller foråret afskrækker thatch oprustning, så godt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com