Hvornår man skal begynde at dyrke en køkkenhave

June 29

Hvornår man skal begynde at dyrke en køkkenhave

Er du klar til at starte en have, når du er klar til at investere arbejde til anlægget, hash og pleje for det. Første-timere ofte starte for tidligt eller plante for meget. Nøglen til succes, som altid timing og planlægning.

Overvejelser

Gøre lidt forskning og finde den sidste gennemsnitlige frost dato og den gennemsnitlige plantning tid (når jorden når 60 grader) i dit område.

Kom godt i gang

Købe frø i januar eller februar og konsultere de frø pakker for hvornår man skal plante udendørs, og Hvornår kan du sikkert starte stiklinger indendørs. Holde frø pakker for udtynding og afstand retninger.

Indendørs plantning

Begynder i begyndelsen eller midten af marts, plantefrø, der kan være startet indendørs i tørv Potter eller drivhus kits 8 til 12 uger før sidste gennemsnitlige frost for dit område. Sørg for at følge plantning dybde og lys krav for hver sort.

Forberedelse

Så snart jorden varmer og er brugbar---slutningen af marts til April, afhængigt af klimazone---vende jorden, opdele clods og tilføje de nødvendige jord ændringer.

Advarsel

Ikke haste for at plante indtil vejret udlignes i April eller maj. Shop for planter og holde dem i en kold ramme eller en solrig vindue.

Følg

Dyrke jorden en sidste gang, glat med en rake og transplantation kimplanter efter den sidste frost i slutningen af April eller begyndelsen af maj.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com