Hvornår man skal plante blåbær i nordøst

October 30

Hvornår man skal plante blåbær i nordøst

De køligere klima med nordøstlige USA gør det vigtigt, at blåbær få plantet i foråret. Plantning blueberry buske i den relevante placering er kritisk så godt.

Sæson

Det bedste tidspunkt at plante blåbær buske er i det tidlige forår, fra marts til April i nordøstlige stater. Buske klar til omplantning på dette tidspunkt er tilgængelige som nøgne rod eller container planter.

Jord

Teste jorden omkring tre til fire måneder før plantning tid. Blåbær kræver sur jordbund med en pH på 4.0 til 5.3 at trives og producere bær. For jord, der er for højt syreindhold, gælde svovl til jorden omkring tre måneder før omplantning buskene.

Beliggenhed

Blåbær kræver masser af sol. De vokser bedst med mindst seks til otte timers daglig sollys i sommeren. Planterne kræver også jord, der dræner godt.

Sorter

Mens næsten alle udvalg af blueberry vokser i nordøst, virker koldt-hardy lowbush blåbær bedst. Halv-høj blåbær planter, en krydsning mellem indfødte lowbush blåbær og highbush blåbær, kan også plantes. Halv-høj sorter tilbyder ekstrem hårdførhed, ideel til kolde områder i nordøst.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com