Hvornår man skal plante Bok Choy?

July 3

Hvornår man skal plante Bok Choy?

Bok choy har en sprød tekstur og en mild smag. Det er i samme familie som broccoli, kinakål, majroer og blomkål. Denne cool-vejr vegetabilsk er ofte brugt i salater, røre-frites og suppe retter. Det er også kendt som pak choi, bok choi og pak choy. Bestemmelse af den rigtige tid at plante denne grøntsag er nøglen til at høste et rigeligt afgrøde.

Plantning tid

Bok choy vokser bedst, når dagene er korte og temperaturer cool. Varme temperaturer eller lange dage kan resultere i blomster i stedet for bladene på denne plante. Plante bok choy i vintermånederne, hvis regionen har varm eller moderate temperaturer i løbet af sæsonen. I regioner med varme somre og kolde vintre, plantning bok choy i sensommeren eller tidligt falde producerer de bedste resultater. I alle regioner, vente, indtil faren for frost er overstået og de natten temperaturer er 50 grader eller mere.

Sollys og vandbehov

Bok choy trives bedst i fuld sol eller halvskygge. I områder med varme somre risikoen delvist skyggefulde forhold for anlægget sigtning. Holde bok choy fugtig for de bedste resultater. Dagtimerne temperatur bør gennemsnit omkring 60-70 grader for at forhindre, at planten blomstring.

Jordbundsforhold

Bok choy kræver en veldrænet jordbund med en pH-værdi på 6,0 til 7,5. Jorden bør være frugtbar med et højt indhold af organisk materiale.

Identifikation

Bok choy har glat, løse blade. De er en blank-grøn farve, og anlægget har hvid, spiselige stilke. Det er undertiden forveksles med kinakål, som danner et hoved og har grønne, kruset blade og tyk hvid vener.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com