Hvornår man skal plante en ny græsplæne

October 20

Et godt manicured græsplæne giver et hjem instant bremse appel. Oprettelse og vedligeholdelse af en græsplæne kan være tidskrævende og labor intensive, er belønningen værd arbejdet. Hvis du starter fra bunden, vil du har brug for den rigtige timing og den rigtige proces for at gøre din græsplæne, stærk og sund for de kommende år.

Instruktioner

•Wait til sensommeren eller tidligt falde. Dette er den optimale tid på året at plante et nyt græsplænen for en række årsager. Jorden er stadig varm nok til at støtte maksimal spiring, og de fleste ukrudt er ikke længere i frø spredes fase af vækst. Denne periode giver også græsfrø nok tid til at gennemgå en første skæring og hærde for vinteren.

•Plant spadestik under en mild strækning af vejret i løbet af foråret, sommeren og tidligt falde. Sod er væsentligt dyrere, men græsfrø har allerede spiret, som forkorter tidsrammen for den voksende proces. Du skal vælge en mere mild strækning af vejret, så sod ikke er chokeret over ekstrem varme. Dette kunne dræbe sod.

•Plant frø eller sod umiddelbart efter den sidste fare for frost. Hvis du er plantning en græsplæne tidligt i vækstsæsonen, vent indtil den sidste faren for frost er gået. Jorden vil stadig være for cool for maksimal spiring, men du bør have gode resultater ikke desto mindre.

•Plant græsplæne mindst tre uger før den første frost i efterår/vinter. Hvis du er plantning en græsplæne i slutningen af vækstsæsonen, skal du vælge typen græs, der vil spire eller vokse meget hurtigt. I dette tilfælde sod er et bedre valg end frø, men hvis du skal vælge frø vælge en hastigt spirende eller vinter hårdfør type. Du har brug at maksimere den tid du har før frost. Vand det godt og ofte. Ikke befrugte hvis du er plantning i løbet af denne tid, det kunne tilskynde græsset til at vokse for hurtigt, hvilket kan resultere i skader på anlægget.

•Kapacitet i dine frø eller sod meget godt. Hvis du har valgt frø, vand let med en blid spray. Du ønsker ikke at drukne frø, eller vaske det væk. Med sod, vand meget stærkt men igen bruge en blid spray. Du ønsker ikke at skade sod med en ru spray.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com