Hvornår man skal plante falder & Winter grøntsager i Georgien?

May 29

Hvornår man skal plante falder & Winter grøntsager i Georgien?

Vide, hvornår at sætte planter eller frø i jorden er afgørende for at få en god høst før frost. Georgien har et tempereret klima, der giver mulighed for en lang vækstsæson.

Beregning af hvornår man skal plante

Oplede den første frost dato i dit område. Tælle baglæns fra denne dato dagene til modenhed, plus omkring to uger til høst. Dette er Hvornår man skal plante din afgrøde. Gør dette for hver enkelt grøntsag afgrøde, du ønsker at plante inden vinteren. Husk, at den første frost er beregnet på et gennemsnit, og ikke alle år er "gennemsnitlige".

Regne ud hvad at plante

Koldt vejr afgrøder vil vokse bedre, når temperaturerne har kølet ned. Plante grøntsager som broccoli, grønkål, ærter, salat og kål til høst i den senere del af året.

Plante med forår i tankerne

Plante stauder som jordbær til at give dem masser af tid til at rod og vokse inden foråret, når de vil have en fordel i forhold til foråret-plantet berry planter, når det kommer til frugtproduktion.

Gennemsnitlige første Frost stammer

Hver region i Georgien vil have en anden tid til den første frost at forekomme. Hvis du deler staten i tre for det meste lige stykker med midten af staten er gennemsnittet, kan du trække to til tre uger til den nordlige del af staten og tilføje to til tre uger til den sydlige del af staten for det første drab frost dato gennemsnit. I de sidste 10 år, har den første frost dato for midten af tilstanden været så tidligt som 28 oktober og så sent som i december 6, med det gennemsnitlige tidspunkt at være omkring 20 november.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com