Hvornår man skal plante græs i Denver?

October 3

Hvornår man skal plante græs i Denver?

Hvis du planlægger at etablere en ny plæne eller blot reseed et par nøgne pletter, er timing en vigtig overvejelse. Du kan vælge mellem en bred vifte af græsser i Denver, og du kan vælge at plante din græsplæne gennem såning eller sodding.

Sorter

I Denver, som andre steder i Colorado, mange sorter af græs er velegnet til at vokse. De fleste er cool-sæson sorter, som omfatter flerårige rajgræs, Svingel og Kentucky bluegrass, den mest udbredte plænegræs i staten. Varm-sæson græsser som buffalograss er også en mulighed, og de fleste plæner faktisk indeholder en blanding af græsser.

Såning

Såning er en relativt billig måde at etablere en græsplæne. Frø cool-sæson græsser i sensommeren; det bedste tidspunkt er ca fra 15 August til September 15. Plante varm-sæson græsser i maj eller juni. Hvis du sædekorn usundt eller bare pletter i græsplænen efter vinteren, kan du gøre det i det tidlige forår.

Sodding

Sod er dyrere end frø, men har en fordel i, at det giver en næsten øjeblikkelig græsplæne. Du kan lægge sod enhver tid i løbet af vækstsæsonen. Undgå beplantning for sent i efteråret, fordi rødderne skal etablere før de fryser. Og hvis du sod i sommer, vand tre gange om dagen for de første to uger.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com