Hvornår man skal plante græs i foråret?

October 13

Udøvelse af den grønne plæne får mange mennesker hvert år køber frø og sprede det over deres græsplæner. Der er undertiden metode til vanvid; nogle gange er der ikke. De fleste græsser er hård overlevende, forudsat at de er hårdføre til dit område. Men de skal gives rig mulighed for at etablere før støder ugunstige forhold og temperaturer; ellers kan du finde en anden års frø gået til spilde.

Bestemme hvad græs du vil bruge

Når du planter vil dine græsfrø afhænge af om du er plantning en af de køligere klima græsser, eller et varmere klima græs. Dawn vest for Allaboutlawns.com bemærker, at "Kentucky bluegrass, fine Svingel, [og] flerårig rye" er alle eksempler på køligere klima græsser. Derimod, er bermuda, zoysia og carpetgrass eksempler på varmt vejr græsser, ifølge Lawngrasses.com. Hver plantes på lidt forskellige tidspunkter, så vær opmærksom på hvad du sår i din værftet.

Plante forår eller efterår, bare ikke sommer

Som en generel regel, uanset type, Roger Cook i dette gamle hus siger, "græsfrø er bedst plantet før eller efter sommeren." Varme temperaturer nødvendigvis slå ikke græs, men da frøene er spirende, de har brug for konstant fugtighed, og dette kan være vanskeligt at opnå i 80 eller 90 grader temperaturer. Også, Cook går til omtale, "jord prep arbejde åbner op på området til ukrudtsfrø, som let spirer i varmen." Give dit græs en fair chance ved at lade det spire uden varmen fra solen eller for konkurrence fra ukrudt.

Hvornår man skal plante i foråret

Efteråret er bredt anerkendt som den bedste tid til at plante græsfrø. Fall plantning er imidlertid ikke altid en mulighed. Hvis foråret er din tid til at plante, kan du prøve at såning fra April til maj. Dette vil give dit græs en chance for at etablere før den virkelige varme sommer kommer i gang, mens tilbyder en god aftale med sikkerhed at en anden frost ikke forekommer som frøene spire. Derudover varmere græsser tage længere tid at etablere sig og vil sandsynligvis få gavn af foråret plantning. Varmen fra sommersolen ikke vil skræmme dem, og de ekstra voksende tid før hvilende sæson vil kun støtte deres rodsystemer løbetid.

Konsultere retninger af dine frø

Hvis du planlægger næste års værftet i måneden, være sikker på at følge retningslinjerne for din specifikke vifte af græs ud over de generelle tidsfrister nævnt her. Forår, plantning, når du er færdig på det rigtige tidspunkt, kan give dine frø lang tid for at sætte før den første frost i efteråret. Tage store pleje af din græs tidligt ved vanding og dækker med hø og du vil give dit græs den bedste chance for at vokse sundt og stærkt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com