Hvornår man skal plante græs i Wisconsin

April 9

Hvis du planlægger at starte en græsplæne eller bare reseed nogle få områder i år, sprede græsfrø på det rigtige tidspunkt er afgørende. Wisconsins klima er mest imødekommende over visse former for græs, og dette vil have en stærk indflydelse på Hvornår du skal plante.

Tidsramme

Cool-sæson græs omfatter bluegrass, Svingel og rug græs og er bedst egnet til vækstbetingelser i Wisconsin. Du kan plante cool-sæson græs i foråret eller efteråret, men tidlige efterår er generelt anses for at være den overlegen tid. University of Wisconsin hjemmeside anbefaler, plantning græs mellem 15 Aug. og Sept. 20.

Betingelser

Fald anses for det bedste tidspunkt at plante græs i Midtvesten til en række forskellige årsager. Hvis du planter i foråret, græs vækst vil falde sammen med spiring af flerårigt ukrudt, som vil konkurrere med din græs for fugt og næringsstoffer. Også, nætter i Wisconsin få længere og køligere i efteråret, som hjælper med at holde nye græs fugtig.

Overvejelser

Hvilken slags græs du plante er lige så vigtig som timing i Wisconsin. I solrige områder, sprede en frø blanding, der er omkring 65 procent Kentucky bluegrass, 20 procent fine Svingel og 15 procent flerårig rug græs. For skyggefulde steder, ser for en blanding, der er 40 procent Kentucky bluegrass, 50 procent fine Svingel og 15 procent flerårig rug græs.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com