Hvornår man skal plante græskar frø

April 11

Ligesom mange planter er de tidlige stadier af græskar planter afgørende for udvikling. Der findes flere sorter af græskar, så vide hvor lang vækstsæson er for din særlige sort er afgørende for at vide, hvad tid på året at plante dem. Plantning dem på det rigtige tidspunkt er imidlertid kun en del af starter vækstsæsonen godt. Vide sådan sig mad udplantningsplanterne og forebygge sygdom er afgørende så godt.

Hvornår man skal plante

Tid til at plante dine græskarkerner, afhænger af hvilken type af græskar du vokser. Kæmpe græskar kræver den længste vækstsæson, omkring 150 dage. Men græskar er meget følsomme for frost, så de bør være spiret indendørs mellem slutningen af April og begyndelsen af maj. Når bladene begynder at form, kan de overføres uden for. Feltet græskar kræver en lidt kortere voksende tid, så de kan blive plantet mellem medio maj og midten af juni. Miniature græskar kan være startet indendørs i juni og inden for to uger uden for.

Tips til vellykket spiring

Græskar frø kan være udfordrende for at spire. Ud over at være placeret i jord rig på næringsstoffer, bør jorden også fugtig at hjælpe hård frøene spire. Den ideelle temperatur for græskar frø til spire er mellem 80 og 85 grader. For at hjælpe frø, forsigtigt arkivering kanterne af skallen vil hjælpe tillade fugt at nå frø og til sidst, for de germinating frø til at forlade shell uden skader. Hvis frøene ikke spire efter en uge og et halvt, genplante dem.

Pleje af spirer

Spirer har brug for stor mængde lys som de vokser. Hvis frøene spirer indendørs, placere dem ved et vindue. Et vindue, der vender mod syd vil maksimere mængden af lys den græskar får. På overskyede dage, skal du bruge en kunstigt lys til at hjælpe planterne. Vanding jorden hver par dage vil give den rette mængde af vand uden iblødsætning frø. Konstant drukning frø i vand kan øge chancerne for udplantningsplanterne dæmpning off smittefarlige. Dæmpning off sygdom er en hvid skimmel, der danner frø og trives i kolde og våde forhold. Ved at give masser af lys, varme og den rette mængde af vand, vil du minimere chancerne for dine frø bliver ramt med dette problem.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com