Hvornår man skal plante haven grøntsager i nordøstlige Tennessee?

February 16

Nordøstlige Tennessee har et ideelt klima til at dyrke grøntsager i et hjem haven. Timing er afgørende for at vælge hvad der skal vokse og afgørende for en producerer og opretholde en sund have.

Overvejelser

De skiftende højderygge og dale af nordøstlige Tennessee oprette et meget varieret klima. I almindelighed, men er dette en af de køligere dele af staten, med foråret frost indtræffer senere end i kan andre områder. Derfor er det tilrådeligt at plante haven grøntsager lidt senere i denne region i Tennessee.

Tidsramme

Cool-sæson grøntsager er mindre følsomme over for frost og kan plantes før. Disse omfatter løg, salat, spinat, broccoli, kål og radiser, og generelt kan plantes i marts. Mere møre grøntsager som tomater, peberfrugter, squash, agurker og aubergine er følsomme over for sub-frysning temperaturer og bør ikke plantes, indtil efter den sidste frost i foråret---typisk nogle gang i maj.

Forberedelse

Mange gartnere plante transplantation-ready planter fra en børnehave, men også kan dyrkes grøntsager fra frø. Hvis du vælger denne metode, begynde planterne indendørs i containere flere uger før omplantning. Hvor lang tid det tager, afhænger af vegetabilske. Agurker og squash tage to til tre uger til at være klar til transplantation, mens broccoli, salat og tomater tage fem til syv uger.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com