Hvornår man skal plante kartofler i Central Florida?

August 20

Hvornår man skal plante kartofler i Central Florida?

Mange grøntsager, herunder kartofler, vokse godt i Central Florida klima, som er Zone 9 på den amerikanske afdeling af landbrug plante hårdførhed kort. Kartoflen er en af USAs mest populære grøntsager, ifølge University of Florida IFAS forlængelse og er en populær afgrøde for hjem gartnere på grund af dens relative lethed af voksende og høje udbytter.

Hvornår man skal plante

Kartoflen er en cool sæson årlige afgrøde og bør plantes i det tidlige forår eller sene sommer. I Central Florida, bør afgrøden plantes i januar eller februar. Mange gartnere plante igen i midten af August eller begyndelsen af September, mangler den varme sommer og vinter frosten.

Typer til anlægget

Det er vigtigt at plante en kartoffel sorter, der vil arbejde i Central Florida klima, som er anderledes end dem, der vokser godt i de fleste dele af USA. Ifølge University of Florida IFAS udvidelse, gøre hvid-flået sorter La flishuggeren, Sebago og Yukon guld, rød-flået sorter Larouge og røde LaSoda, rødbrun sort Norkotah og blå sort alle blå godt.

Overvejelser

Dyrke dine kartofler i fuld sol. De kræver veldrænet og befrugtede jord med hyppig vanding, men passe på ikke over vand. Holde området godt luget for at hjælpe kontrol insekter ud over forebyggelse af sygdomme forårsaget af dem.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com